Veganii din Vaslui, o specie pe cale de apariție

Veganii din Vaslui, o specie pe cale de apariție
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

* Se împlinesc aproximativ 2 ani și 366 de km de pârtie, de când în spațiul public românesc au apărut speculații cu privire la posibilitatea ca Klaus Iohannis, pardon de exprimare, să fie numit într-o funcție de boss la NATO. Cu schiu și vai, românii au ajuns la concluzia că pârtiile de pe Valea Prahovei nu sunt atât de reziliente pe cât s-a speculat.

* De asemenea, azi sărbătorim 4 ani de când am aflat din presă că "o salamandră dintr-o specie rară a petrecut 7 ani fără să se miște." Mă tem că seamănă leit cu personajul evocat în așa-zisa știre de mai devreme, care, aidoma salamandrei din specia aia rară, se uită de mai mulți ani, în gol, cu vădită îngrijorare.

* Presa de migrație relatează că "o tânără din Siria, în vârstă de 20 de ani, a fost găsită de către polițiștii de la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, jud. Arad, în geanta fratelui ei.

Sărmana fată voia să ajungă în Germania, ca să participe, în calitate de Emil Boc, la un concurs internațional de dans al Pinguinului. Imediat ce-a ieșit din borseta în care era pitită, sirianca le-a spus polițiștilor români bancul cu "Ce-i mai mică și mai mică decât discreția de furnică?!" S-a râs, s-a discutat, s-a astea, ce să mai, a fost o atmosferă de voie bună. La final, fata găsită în borseta fratelui său le-a cântat polițiștilor de frontieră o manea de dragoste de la țară, din care organele abilitate și melomane au tras concluzia că Adrian Copilul Minune încă face prozeliți.

* Propunerea legislativă a USR de excludere a stufărișurilor din categoria pajiștilor a fost adoptată. Ocazie pentru parlamentarul Iulian Bulai să anunțe și un referendum crucial pentru țara noastră. Cetățenii ar putea fi chemați la urne, pentru a vota dacă în loc de proverbul cabalin "Viața e mai frumoasă văzută de pe cal", merită să fie folosită zicătoarea motivațională și aspirațională "Vara nu-i ca iarba".

* Oamenii de știință israelieni au editat ADN-ul roșiilor în așa fel încât acestea să consume mai puțină apă în timpul creșterii.

Greul de abia acum începe. Savanții din județul Vaslui au anunțat că sunt hotărâți să ducă descoperirea israelienilor la un alt nivel. Vor să convingă tomatele să nu mai consume apă deloc, iar pe proprietarii roșiilor să-i facă să nu-și mai amintească ce este APA și la ce folosește ea, că și-așa n-are rost.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1768 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:16

Mai multe din această categorie:

3 comentarii

  • postat de Iulian
    Miercuri, 07 Februarie 2024 10:06
    95.76.32.***
    ...avem mare nevoie de doctori-ingineri și mai ales de medici-primari...poate, un pic și de popi-călugări-credincioși, în rest e bine, milițieni avem mulți care cică sunt locali, nu sunt lăcătuși ori zugravi.
    1
    0
  • postat de Iulian
    Miercuri, 07 Februarie 2024 00:53
    95.76.32.***
    Azi, fiind în tură de noapte, ca să câștig un ban în plus, am aflat de la d-l maistru Gogolea resposabil cu nu știu ce, pentru că eu sunt șeful lui, că muncind putem scăpa singuri de
    infiltrații folosind cauciuc lichid...o fi bun de băut?
    1
    2
  • postat de Iulian
    Miercuri, 07 Februarie 2024 00:34
    95.76.32.***
    Să nu credeți că greierele este un vesel din Vaslui, el poate proveni chiar din Odaia Manolache sau satul Costi.
    1
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.