"Pumnii mei minte nu are", noul imn al intrării în Schengen

"Pumnii mei minte nu are", noul imn al intrării în Schengen
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Șoc pe piața atelelor ortopedice, a ipsosului sanitar și a Diclofenacului! Potrivit site-ului de știrbi uluitoare și umor deosebit de grav și involuntar, Stiripesurse.ro, "Klaus Iohannis a bătut cu pumnul în masă, în Parlamentul European: cere deschiderea urgentă a frontierelor Schengen."

Replica a venit din partea celui mai cunoscut analist-pugilist politic din Statele Unite, Floyd Mayweather. Acesta a sunat la Parlamentul European, cu umăr ascuns. Pentru că secretara nu i-a răspuns, Mayweather a lăsat un mesaj vocal: "Bravo la domnu' Klaus! Domnu' Iohanius, aveț grije, bre, cum îți dozezi efortul, când dai cu pumnul în masă, mai ales că, vorba artistului din România, pumnii nu are minte niciodată. Sfatul meu e să dați cu pumnul în lemn de esență moale, după care să folosiți tradiționala limbă de lemn, ca să fiți sigur că nimeni nu înțelege nimic. Baftă!"

Mesajul lui Floyd Mayweather n-a rămas fără urmări. ANM vrea să-l angajeze pe Mayweather pe postul de purtător de cuvânt. Legat de asta, șefa de la ANM, celebra doamnă Mateescu a spus: "N-am înțeles ce-a vrut să spună, dar nu-i bai, că nici din prognozele noastre nu înțelege nimeni nimic. În schimb, ne-a plăcut extrem de mult numele domnului bocsior! - a adăugat doamna Rodica de la ANM, ușor amuzată.

Gestul lui Iohannis i-a stârnit până și pe savanții gastronomici din Belgia, care au inventat untul de muscă. Adjunctul echipei de experți culinari a declarat, pentru un post de radio din Liege: "Europarlamentarii de la Briusel ar trebui să-i urmeze exemplul președintelui României. Nu, nu să dea musai cu pumnul în masă, că sună revanșard, ci să se bată de muscă, pentru încurajarea consumului de unt de muscă. Aş încheia cu ceea ce până și scriitorul Andrei Maro a spus, și-anume că viitorul culinar al omenirii va fi al untului de muscă sau nu va fi deloc."

* Digi24.ro mi-a făcut ziua de joi o minunăție inefabilă, grație acestui titlu de știre: "Ministrul Muncii anunță că autoritățile sunt pregătite pentru recalcularea pensiilor."

Ce înseamnă că "autoritățile sunt pregătite pentru recalcularea pensiilor"?! Pensionarii vor primi lentile de contact sexual, astfel încât aceștia să vadă mărirea de pensie ca pe o oportunitate de afacere de bine, și nu ca o înjurătură de mamă.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1800 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:13

Mai multe din această categorie:

2 comentarii

  • postat de Iulian
    Vineri, 09 Februarie 2024 19:59
    95.76.32.***
    Azi la televizorul din sufragerie am auzit o știre înfiorătoare, opt rable din orașul nostru cer desființatea unui loc de joacă pentru copii pentru că nu se pot odihni. Tare aș dori să cunosc măcar unul, am două locuri de veci de vânzare unde e liniște, pe Coșbuc.
    1
    0
  • postat de Iulian
    Vineri, 09 Februarie 2024 00:45
    95.76.32.***
    Eu văd la televizorul din dormitor că Schengen nu seamănă cu televizorul din băița mică, unde de fapt am de toate mașina de spălat ,WC,ghivetă și o centrală pe gaze de la ruși. Nu pot să-mi permit o centrală cu porumb din Ucraina, mai bine fac mămăligă.
    5
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.