O asistentă tv este acuzată că se bate de mustă

O asistentă tv este acuzată că se bate de mustă
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* La economie nu mă pricep, însă, când vine vorba de finanțe-bănci, sunt expert. Și nu de ieri, de azi, ci încă de pe vremea în care Marcel Ciolacu studia geologia obstetrică, pe motiv că-i plăcea cartea funciară și covrigii decorativi, iar Ciucă învăța astrologia comparată de clasa a 4-a, ghidat de reputatul maestru Bebe Sexologul. Am apelat la această așa-zisă introducere în parapsihologia priceperii mele, ca să nu ziceți că port cine știe ce hram sofisticat. În pofida infirmităților enumerate mai sus, țin să vă spun că cei din conducerea Băncii Centrale Europene o țin langa, de aproximativ un an: "Nu mai cereți măriri de salarii, pentru că alimentați curba inflației!" În Botswana, asta se numește incitare la grefă fiscală.

* Un profesor de literatură comparată și gastronomie din Mizil a intrat în greva foamei, ca măsură extremă de protest față de abuzurile sistemului de educație din România. Dascălul prahovean, cunoscut pentru intoleranța și sentimentele sale față de gluten, este indignat de folosirea în exces a expresiei "se vând ca pâinea caldă".

* Virgil Musta, erou cu halat și specialist în medicina muncii de acasă cu masca pe figură, a fost achitat în dosarul testelor Covid. Nu musai pentru c-ar fi cine știe ce nevinovat și ingenuu, ci pentru că este mare nevoie de el în promovarea untului de mustă.

* Echipa natională de fotbal a României și-a aflat adversarele în grupa de Liga Națiunilor, în urma tragerii la sorți de joi de la Paris. Suntem în grupă cu Kosovo, Cipru și Lituania sau Gibraltar, în funcție de rezultatul barajului dintre cele două echipe.

Una dintre televiziunile de sport de la noi va angaja un cioclu pe post de analist, pentru că este singurul specialist care poate vorbi despre grupa de Liga Naţiunilor din care face parte echipa lui Edy ca despre "grupa morții", fără să fie acuzat de subiectivism sau parti pris.

* Un studiu dat publicității recent și dat pe goarnă de către cei de la CNN și publicat inclusiv de revista "National Demografic" trage un semnal de alarmă: "Băuturile carbogazoase la sticlă de plastic consumate pe perioada sarcinii ar putea încuraja nașterea prematură". Cu condiția ca doamnele aflate în această ingrată situație să fie nu doar însărcinate, ci și dispuse să recunoască acest lucru, de față cu Borcea.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1690 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:13

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.