Un fast-food din București ar putea purta numele "SOSoacă"

Un fast-food din București ar putea purta numele "SOSoacă"
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Nu credeam să-nvăț a mânca vreodată... Mă iertați pentru bagatelizarea lirică, dar nu e doar din cauza mea! Diana Șoșoacă și-a suspendat soțul din pozițiile de conducere din partid. Senatoarea a declarat că a luat decizia de a-și suspenda jumătatea mai plăpândă din funcția de prim-vicepreședinte SOS România, "pentru a-l scoate din ghearele serviciilor care l-au înconjurat."

În replică, soțul doamnei Șoșoacă a declarat: "A deranjat-o că am bagatelizat gastronomic numele partidului său de suflet, când am întrebat-o dacă mai este SOS în frigider și, nu în ultimul rând, când i-am zis că alea nu-s gheare, ci aripioare picante."

* Niște italieni sunt acuzați că au urmat fictiv cursurile unei școli de asistenți medicali din România, diploma obținută astfel ajutându-i să se angajeze în spitale din Uniunea Europeană. Unul dintre asistenți, simpatizant declarat al doamnei Beatris Malăr, ne-a declarat, la fel de fictiv, că visul său era să devină erou, mai ales că halatul alb, pe care-l șutise anul trecut de la Spitalul "Matei Balș", îi rămăsese mic. Iar cu un halat alb mic, se știe, poți ajunge cel mult doctor în științe oarecum exacte.

* Un superstițios din Giurgiu era cât pe ce să intre, prin efracție, în Cartea Recordurilor, pe care a confundat-o cu o sală a Loteriei Naționale. Motive de a fi pomenit de Guiness Book ar fi destule: domnul din Giurgiu are misticul obicei de a bate în lemnul cozii de topor ori de câte ori simte primejdia sau când vrea să alunge ghinionul. De fiecare dată când bate-n lemn, îi răspunde o voce pițigăiată, pe care doar el o aude. Acum două zile, acest bărbat din Giurgiu a distrus cu toporul 11 aparate dintr-o sală de jocuri, fiindcă a pierdut la "păcănele".

Vestea îngrozitoare este aceea că omul din topor ar putea intra în gura bârfitoare a Comisiei de Etică, Epică și Zădărniciri a partidului condus de Marcel Ciolacu, pe motiv că, prin gestul său, giurgiuveanul i-a zădărnicit premierului efortul susținut de a scoate păcănelele în afara orașului Giurgiu, asa cum prim-ministrul a promis. Contactat de către un reporter de la Trinitas TV, bărbatul în vârstă de aproximativ 36 de ani a declarat cu seninătate că, după ce-a distrus cele 11 aparate de păcănele, a încercat să fugă în Italia, ca să vadă și el Giurgiul din Torino.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1956 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:13

Mai multe din această categorie:

4 comentarii

  • postat de Iulian
    Miercuri, 21 Februarie 2024 20:16
    95.76.32.***
    Cică nu mai există fonduri pentru europarlamentari, așa că îi promovăm comentatori la radio, pardon la tranzitor.
    1
    0
  • postat de Iulian
    Miercuri, 21 Februarie 2024 13:31
    95.76.32.***
    Cine mai știe de Corneliu Mihăilescu sau de Gil Dobrcă, Dumitru Pelican comentează...totuși nimeni nu se compară cu Ilie Dobre.
    1
    2
  • postat de Iulian
    Miercuri, 21 Februarie 2024 12:53
    95.76.32.***
    Ai Se Eu Te Pego
    1
    1
  • postat de Iulian
    Miercuri, 21 Februarie 2024 00:22
    95.76.32.***
    Ne este nimic nefiresc, ieri am văzut la un sehaș pantofi Jirinovsky și fes cu glugă Vadim.
    2
    2

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.