Băiete, încă un rând de comasate, din partea castei!

Băiete, încă un rând de comasate, din partea castei!
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Comasarea ca comasarea, dar cacofonia de partid și puterea trebuie conservate cu orice preț, iar ospătarul să-și bage mințile-n cap, pentru că plânge masa. Doamnelor, cât și domnilor, dragi consumatori și sfinți meseni, s-a pronunțat Traian Băsescu pe tema comasării alegerilor și a listelor comune!

"Vă rog să mă credeți că, gândindu-mă la Boc, Blaga, Falcă, se rupe sufletul în mine să-i văd comasați pe liste comune cu PSD. Asta e viața și politica."

Că lui Băsescu i se rupe, adică sufletul, nu prea mă miră, mai ales că n-ar fi prima oară când îl evocă, subtil, pe Avram Iancu. Ceea ce mă zăpăcește și mă descumpănește este perplexitatea manifestată de fostul președinte al României, la gândul că, pe buletinul de vot, Falcă va sta alături de pesediști, în timp ce Boc dansează "Pinguinul" și "Porcușorul de Guineea" în aceeași horă cu ei.

Stimați comeseni, haideți să-i ajutăm pe acești comasați, cadre de nădejde, care, după comasare, vor fi iarăși ce-au mai fost și mai mult decât atunci, adică mai nimic, pe sub soarele pitic! Băiete, încă un rând de alegeri comasate din partea castei! Așa sa ne ajute Dumnezeul bețivilor și măicuța domnului ospătar! Comasezi, nu comasezi, vremea democrației la picior de lemn trece, cu Falcă de mânuță.

* Potrivit unor surse Digi 24, România a notificat NATO ca vrea să-l propună pe Iohannis la șefia Alianței.

Conform surselor rubricii noastre, ciorna notificării trimise la NATO arată în acest hal: "Dragă Alianță NATO, noi, aicea, suntem așa și-așa, de ca și cum ne-am simți bine, ceea ce, fie vorba între noi, îţi dorim și lu' matale. Și tot aicea, avem un domn, pardon de eufemism, care, când nu face nimic, adică mai mereu, mimează foarte frumos preocuparea sforăitoare, mai ales când nu ninge din cauza la schimbările climatice, reziliente și sustenabile. Dragă NATO, acu' fără mișto, crezi c-ai putea face zewa... Pardon!.. Deci zici c-ai putea face ceva în acest sens, cu escală la Sibiu?! Îți mulțumesc, asta-nsemnând tenchiu!".

 

* Doi constănțeni au fost condamnați la pârnaie cu executare, pentru c-au aruncat în aer două bancomate. Sună a ironie, pentru că dacă justiția era un pic mai dreaptă, i-ar fi obligat pe cei doi constănțeni să arunce bancomatele și în apă.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1442 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:12

Mai multe din această categorie:

2 comentarii

  • postat de Iulian
    Duminică, 25 Februarie 2024 07:28
    95.76.32.***
    Puchianu are dreptate, autobuzele se plimbă cu aer...asta nu înseamnă nimic, oare?
    0
    0
  • postat de SS
    Sâmbătă, 24 Februarie 2024 12:05
    89.137.137.***
    Lasati ca tot voi votati de ani de zile aceeasi ticalosi..parca sunteti cu toti masochisti..va votati permanent calaii care va jefuiesc si pun taxe, impozite si pensii speciale si mai dau si bani lui klaus sa se plimbe prin toata lumea fara rost!
    0
    2

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.