Spune-mi ce citești, ca să-ți spun unde blocuiești!

Spune-mi ce citești, ca să-ți spun unde blocuiești!
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* De când cu comasarea alegerilor, m-am apucat de ikebana. Nu cine știe ce, dar cât să nu spună vecinii că nesocotesc acest sport benefic și frumos. Ce altceva să fac, dacă situația din țară e așa cum e?!

Diana Șoșoacă l-a dat afară din partid pe soțul său, Silvestru. În aceeași zi, presa a publicat știrea că ANPC a închis mai multe săli de fitness din Capitală. Coincidență, sau doar miștocăreală metafizică la adresa doamnei Diana?! N-aș fi făcut legătura dintre haosul din SOS și fitness, dacă nu-mi aminteam că Diana Șoșoacă e genul de șef care conduce partidul cu mânuță de fier. Da, "fier", adică elementul din tabelul lui Mendeleev care poate fi regăsit și în aparatura din sălile de fitness.

* Numărul bugetarilor a crescut în ultimul an cam cât Făt-Frumos în zece. Mai bine de 1,3 milioane de români trudesc la stat. Cred că la asta s-au referit cîții, ciolacii și ciucii, când au spus că vor face din statul obez, așa cum îl alinta Băsescu, un stat mai suplu. Din păcate, suplețea statului nu mai este posibilă. Și nu pentru că ciolacii și ciucii nu vor, ci pentru că ANPC a închis sălile alea de fitness.

* Doi hoți au furat 320 de kg de cupru din transformatoarele Complexului Energetic Oltenia. Ca specialist în numerologie nu pot să nu observ legătura dintre numărul de kilograme de cupru furat și valoarea tensiunii electrice folosite la nivel înalt: 320 V.

Frigidi24 a spus despre cei doi hoți că formează un cupru fericit și că nu trebuie judecați aspru. Prelipceanu zice c-ar trebui declarați hoț și hoție. Dacă nu până la adânci bătrâneți, măcar până-i "curentează" poliția sau justiția. Sau măcar până apar în pagina de nutriție a tabloidelor, la rubrica "Ce trebuie să mâncăm, ca să avem scaun electric sănătos".

* Un scriitor din Deva a fost reclamat de vecinii săi că are prea multe cărți și, din cauza asta, blocul în care locuiesc se poate prăbuși.

Despre inconștientul posesor de cărți, unul dintre vecini ne-a declarat: "I-am spus nu o dată că și cititul contorului electric e tot o activitate intelectuală de cultură. Păi ce, îi cade părul din nas, dacă se rezumă la lecturarea indexului de la contor?! Și noi am văzut Fahrenheit 451. Ne-a plăcut foarte mult. Nici prin cap nu ne-a trecut că cărțile poate avea putere calorică așa de mare."

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1543 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:12

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.