Dacă vă e rușine să trăiți, fugiți în emisfera pudică!

Dacă vă e rușine să trăiți, fugiți în emisfera pudică!
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Doamne, credeam că se duce lumea pe apa curgătoare a sâmbetei, și nu-i mai zăresc chipul mesianic al gomandandului agțiunii! A apărut Raed Arafat, ediția de uichend, în presă, ca să ne spună că Seinfeld s-a mutat două case mai la deal de Larry David. Aiurea! De un' să știe Arafat ce-i ăla "deal"?! Poate "green deal", dar deja vorbim de chestiuni un pic mai planetare. La televizor, Arafat ne-a anunțat că și România trebuie să-și pregătească sistemul sanitar în caz de razboi. E genul acela de acțiune care are menirea, printre altele, să ne învețe cum să despărțim în silabe triste cuvântul "iod", fără să ne julim sau ceva. Că așa a zis Arafaed, în timp ce ne arata UPU-l la cameră, că țara noastră își face stocuri și pentru detecție nucleară. Personal, prefer s-o ascult pe Urania, care are obiceiul de a-mi prezenta horoscopul îmbogățit cu izotopul de cabron mexican, în funcție de zodie. Măcar Urania e simpatică și mai credibilă. Ultima oară când a dat buleală cu profețiile horoscopice, și-a prezentat scuzele, cu subtilitate, în funcție de nativii din Carei: "Și... care-i problema?! Acum s-a crezut atunci!"

* Un gălățean a anunțat pe o rețea de socializare, anatemizare și alienare că îi este atât de rușine de golăniile înfăptuite de politicienii români și nu numai, încât vrea să emigreze în emisfera pudică. E singura zonă de pe planetă care l-ar putea ajuta să-i reprime înjurăturile.

* Scriitorul din Deva, reclamat de vecini că are prea multe cărți, a fost răzbunat, pardon de limbaj! Mai multe organe de presă, site-uri de știri și jurnaliști iubitori de clișee au scris că din ce în ce mai multe vedete și semivedete de la noi "dau cărțile pe față".

* Din păcate, nu reușesc nicidecum să mă împac cu gândul că până și mânuitorii de bormașină din bloc lucrează alandala, haotic, nerespectând tradiția și calendarul. Vineri, pe la ora 14,00, eram în oraș, cu treabă. Brusc, mi-am amintit că a început sezonul de primăvară, pe partea de recitaluri bormașinietzsche, cum spun filozofii nemți. Ca atare, am fugit acasă, ca sa prind bormașina de 14,30. Aiurea! Am așteptat vreo 40 de minute să înceapă. S-a stricat lumea. Adio, punctualitate domestică! Bun venit, zgomot aleatoriu!

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1348 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:12

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.