Jamila Kunis: "Eu și Ștefan Hrușcă am inventat ecleru-i ler"

Jamila Kunis: "Eu și Ștefan Hrușcă am inventat ecleru-i ler"
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Finalul săptămânii trecute ne-a adus numai probleme. Nu tuturor, dar orișicât. Jamila, o arhicunoscută vloggeriță de cooking, a pierdut procesul "Eclerul la tavă". La eclere înainte, la proces înapoi.

Pentru mine e încă un motiv de a fi prudent și atent, când simt nevoia să mă laud aiurea-n tramvai. Nu o dată am fost tentat să spun, în gura mare, că eu am inventat ceaiul de tei. O să mă gândesc de cel puțin două ori, înainte de a spune așa ceva, că cine știe cine mă mai târăște prin tribunale. Până și Klaus Iohannis a comis-o. Anul trecut, Iohannis s-a lăudat de față cu prietenii săi că el poate să facă umbră pământului, de pomană. De regulă, când nu face nimic, adică atunci când este soare. Dacă tăcea, așa cum face de obicei, Iohannis rămânea același filozof discret. Însă Klaus Iohannis a mers mai departe cu laudele, spunând că el a inventat umbra. Atât i-a trebuit unui parlamentar de la PNL, cunoscut pentru modul său original de a nu face cel mai mare nimic din câte s-au văzut vreodată. Acesta a anunțat că-l va da în judecată pe Iohannis. Dacă va câștiga, spune trântorul biped ales, îi va cere președintelui, ca despăgubire morală, un breloc cu umbra îndrăgitului schior Alberto Tomba și două eclere artizanale la tavă tip Jamila.

* Și tot în uichend, președintele Statelor Unite ale Americii, așa cum i se spune lui Joe Biden, a confundat Gaza cu Ucraina. De ciudă că a comis-o din nou, și-a făcut și a doua doză de vaccin antipraf saharian, după ce-a auzit la Radio Erevan Ghelie că "praful saharian ar putea pune stăpânire pe sectorul agricol Ilfov."

* Pe rețelele de socializare și salarizare a apărut informația că șeful Cantinei de Ajutor Social Bârlad, cunoscută sub numele de Cantina Săracilor, are un salariu de 9.369 de lei, fără sporuri.

Bossul de la Cantina Săracilor Bârlad a devenit foarte popular printre speakării motivaționali, după ce, la o cumetrie de fițe, a spus: "Sunt prea sărac ca să-mi permit salariu mic și ieftin".

* Un bărbat în vârstă de 31 de anișori, gen, a fost amendat, după ce poliția l-a prins circulând cu trotineta pe Autostrada Soarelui.

Pe lângă amenda de 990 de lei, influensărul rutier a primit 3 laicuri la postarea în care se laudă că el a inventat lupta anticorupție la tavă și o propunere de a se înscrie în organizația de tineret a USR Slobozia.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1447 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.