Un magistrat din Buzău poartă lentile de contact sexual

Un magistrat din Buzău poartă lentile de contact sexual
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

* Pentru că nu-și mai amintea dacă a trecut la ora de vară, un secretar de stat din Ministerul Transporturilor de la noi a mai intrat o dată în Air Schengen, profitând de neatenția controlorilor de zbor și de venirea prafului saharian. Prilej pentru Patriarhia Română de a-i atrage atenția că a luat numele Domnului în deșert.

* Presa de shopping și suprarealism comercial anunță: "Se lansează primul supermarket din România unde nu scanezi produsele și nu există casieri." Genul de magazin fără ziduri, căruia îi lipsesc doar acoperișul, marfa și clienții.

* Experiențele mele de rafting și shopping în supermarketul din cartier sunt inefabile, dar merită depănate. Preferatele mele sunt diminutivele care apar în comunicarea cu doamna de la casă. Pentru că suntem în Postul Paștelui, casiera m-a întrebat, ieri, cu subînțeles biblic: "Aveți 30 de bănuți, ca să vă dau rest?!". În loc s-o reclam pentru sacrilegiu comercial, i-am răspuns cu aceeași monedă: "DA, doamnă. Mai precis, IUDA!".

* Un hotel din Ljubljana va scoate la licitație patul în care a dormit Cristiano Ronaldo.

Nici noi, românii, n-ar trebui să ne ferim de astfel de idei de marketing, care ne-ar putea aduce nenumărate beneficii. Începutul a fost făcut deja, dar merită insistat:

     * Patul în care a dormit Diana Șoșoacă, în primul său turneu electoral, a fost scos din pensiunea respectivă, dar nu pentru a fi vândut, ci pentru a fi reparat.

     * Canapeaua în care era cât pe ce să ațipească Messi, dac-ar fi venit în România cu fosta sa echipă, FC Barcelona, ar trebui pus pe OLX. Așa cum se face de 1 Aprilie.

     * Și, nu în ultimul rând, dacă toate paturile în care a sforăit Iohannis în ultimii 8 ani de nesfârșită vacanță de vis ar fi puse cap la cap, Marele Zid Chinezesc ar fi prin comparație pistol cu apă chioară.

* Angajații Înaltei Curți de Casație si Justiție vor beneficia de decontarea ochelarilor de vedere, pe baza prescrierii medicului. Vestea și mai bună este că judecătorii implicați în procesele în care sunt judecate actele sexuale neconsimțite își vor putea deconta inclusiv lentilele de contact sexual, pe baza rețetelor eliberate condiționat de către medicul ginecolog de familie.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

 

Citit 2298 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:08

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro