Un peștișor de aur din Vaslui știe să înoate

Un peștișor de aur din Vaslui știe să înoate
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* E zbucium și frământare în Coaliție. Se ceartă Marcel cu Nicu pe data alegerilor prezidențiale. Unul vrea ca românii să-și aleagă președintele în septembrie, celălalt la o dată care va fi anunțată ulterior. E o dilemă grea. E ca atunci când n-ai bani să treci strada ca să-ți iei o pâine, dar suni profilactic la Urgențe să-l anunți pe medicul de gardă că ai niște crampe de origine incertă, din pricina cărora vrei să te muți din localitate, pe motiv că nu e bună apa potabilă. Mai precis, n-ai după ce s-o bei.

La cât s-a lăudat premierul Marcel că scoate păcănelele în afara așezărilor care n-au noroc în dragoste la prima vedere, nu m-ar mira să aud că data alegerilor prezidențiale va fi stabilită prin tragere la sorți. Sau, cum spun teleormănenii, sorții cu sorții, viii cu viii.

Nu înțeleg de ce nu este chemată la consultări doamna Carmen. Nu, nu e vorba câtuși de puțin despre Carmen Iohannis, ci despre Carmen Hara. Harul doamnei Carmen Hara e mult peste "expertiza" lui Marcel și mai puternic decât talentul scriitoricesc al lui Ciucă. Ultima profeție benefică și confirmată a doamnei Carmen Hara a fost aia potrivit căreia Duminica Orbului pică anul acesta imediat după ziua de sâmbătă. Parțial, a avut dreptate, în sensul că orbul a nimerit Brăila, însă Brăila nu este în Buzău. E un neajuns cu care va trebui să ne obișnuim să trăim.

Ar mai fi o soluție pentru rezolvarea acestei probleme: Coaliția ar trebui să-i ceară ajutorul unui ginecolog, știut fiind că până și data alegerilor prezidențiale trebuie aleasă prin metoda calendarului. Dar mă tem, Doamne iartă-mă, că nu se vrea.

* Iar a câștigat David Popovici niscaiva curse de înot, iar se agită apele!

Valul de simpatie pentru campion a ajuns și în Vaslui. Doi pescari din comuna vasluiană Perieni au prins un peștișor de aur. Da, da, chiar acel peștișor de aur, care, în mărinimia sa dovedită clinic, statistic și mitologic, împlinește dorințe. Numai că cei doi i-au dat drumul peștișorului de aur, înainte ca acesta să-și probeze valoarea. Motivul? Peștișorul de aur a încercat să-i convingă pe vasluieni că apa are nenumărate beneficii pentru om.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 641 ori Ultima modificare Duminică, 23 Iunie 2024 13:40

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro