Europa duce lipsă acută de mici şi bere

Europa duce lipsă acută de mici şi bere
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* O posibilă plecare de la echipa naţională a lui Edi Iordănescu va deschide calea către un nou selecţioner. Interogat pe subiect, Mihai Stoica a deschis lista cu fostul mare fotbalist Cristi Chivu, deşi acesta n-a antrenat până acum decât echipe de copii. De ce nu, până la urmă? Și-așa, la fotbal, suntem mici copii faţă de Europa de Vest.

* Ideea lui Grindeanu de a închide total traficul pe Valea Oltului în cursul zilei, timp de o lună întreagă, ca să taie nişte copaci va bulversa total viaţa de noapte din regiune. Cum circulaţia se va desfăşura numai pe întuneric, fetele de pe centura din zonă vor fi nevoite să presteze în amiaza-mare, când e risc maxim de insolaţie. Da' sigur a experimentat nea Sorin cum e să lucrezi când te bate soarele-n cap! Şi i-a plăcut, că altfel n-ar fi luat decizia asta.

* În timpul furtunii de miercuri seară, o tânără murată bine în staţia de autobuz s-a speriat de roalertul întârziat că vine ploaia, care deja curgea şiroaie prin pereţii proiectaţi de o minte cu multă deschidere pentru nesiguranţa cetăţeanului. "Donc, il s'arrete!", a exclamat fata, după ce a văzut mesajul primit pe telefon, semn că şi roalertul francez se mişcă la fel de rapid ca al nostru.

* Guvernul japonez şi-a anunţat victoria în eforturile de a elimina folosirea dischetelor floppy în administrația publică, peste 1.000 de legi stipulând folosirea acestora. Păi, dacă japonezii sunt consideraţi mama şi tatăl tehnologiei, noi, care am ajuns la semnătura electronică pentru persoane fizice, ar trebui să ne arogăm titlul de străstrăbunici. Da' cum nici pe Henri Coandă nu-l recunoaşte nimeni ca inventator al hiperloopului cu care se laudă Elon Musk, cred că ne-ar mai trebui pe ici, pe colo, nişte trafic de influenţă... ăăă... lobby.

* Românii sunt pe locul 9 în Europa după calitatea timpului liber petrecut, relevă un recent sondaj Eurostat. Păi, dacă nemţii şi francezii, ca să nu mai spun de spanioli şi italieni, încă n-au învăţat să se distreze la un grătar, e normal! Mai au însă timp să înveţe, că și așa li s-au înmulțit vecinii pentru care micii şi berea sunt modus vivendi.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1023 ori Ultima modificare Luni, 08 Iulie 2024 17:06

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro