Bronzează-te liniștit, Guvernul veghează pentru tine!

Bronzează-te liniștit, Guvernul veghează pentru tine!
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

* Astăzi este Ziua Mondială, dar mai ales regională, a celor care își amintesc că trebuie cinstiți toți eroii, nu doar cei cu stetoscop. Pe scurt și pe șleau, se împlinesc doi ani de când, potrivit celor de la Digi24, "o capră din Ucraina a devenit eroină, după ce a declanșat o capcană explozivă și a rănit și ucis cel puțin 40 de ruși." Prilej pentru experții epici să remarce încă o dată că Halat Alb e un biet pistol cu apă, grație căruia s-au ieftinit pantalonii scurți și sarea de bucătărie fără iod. Și mă refer la iodul cel mic, care, după cum spune și povestea, s-a ascuns în horn.

* Primarul Parisului a spus, grijuliu, asumat și responsabil: "Vreau ca Jocurile Olimpice de la Paris să fie exemplare din punct de vedere al mediului."

Motiv pentru care abia aștept să nu mă uit de cel puțin trei ori pe zi la cursele olimpice de panotaj și să mănânc semințe de floarea-soarelui online, în timp ce recit celebrul haiku climatic "Make France Gretha Again".

* E vară, e soare, românii își fac planuri de vacanță, iar unii chiar trec de această etapă a planificării, plecând la propriu în vacanță, îmbunătățindu-le astfel portofoliul hoților. Ca-n fiecare an, în această perioadă apar în presă articole care conțin sfaturi legate de protejarea casei de hoți pentru perioada în care suntem plecați în vacanță. Rămân la părerea că cel mai important și folositor truc pe care un român plecat în vacanță îl poate pune-n practică, pentru a se proteja de jafuri, este să-l roage pe un prieten disponibil să treacă din când în când pe la el pe-acasă. Ca să se uite la televizor. Dar nu pentru a le semnala hoților că în casă se află cineva, ci pentru a nota de câte ori apare prim-ministrul la televizor, ce spune, dar mai ales ce măsuri economice anunță. Că altfel te poți apăra de jafuri și îți poți calcula pagubele, când dispui de toate datele.

* Echipa națională de fotbal a Slovaciei l-a trimis pe bucătar la conferința de presă înaintea meciului cu România de la Euro. Iertați-mi aroganța culinară și glumița previzibilă greu de digerat, dar expresia "Slovacia ar putea mânca bătaie" poate fi considerată mai mult decât o metaforă.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1270 ori Ultima modificare Marți, 25 Iunie 2024 17:04

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro