Veniţi de luaţi laser, frate!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bună ziua, iubiţi credincioşi, avem un anunţ important pentru ţară! Jose Gabriel Funes, astronomul-şef al Vaticanului şi consilierul ştiinţific al Papei Benedict al XVI-lea, a declarat că pot exista extratereştrii şi că aceştia sunt o parte a creaţiei lui Dumnezeu. Funes ne asigură că nu există niciun conflict între credinţa în Doamne-Doamne şi posibilitatea ca alte civilizaţii extraterestre să fie mai evaluate decât oamenii. Dacă Biserica Ortodoxă va achiesa la această nouă filozofie, vom fi nevoiţi să ne updatăm obiceiurile:

1. La slujbe va fi propovăduită Sfânta Teleportare şi vom intra mereu în contact cu Staţia Orbitală Mir.

2. Lumina Învierii va fi laser, frate!

3. Creatorul va fi totuşi mai tare decât Darth Vader, chiar dacă nu este iniţiat în artele Jedi.

4. La Cartea Sfântă se va spune să nu ne facem Ozeneu’ cioplit şi să-ţi vezi de propria farfurie. Zburătoare.

5. Până la urmă, ideea de Toma Necredinciosu’ va deveni falimentară. Crezi, nu crezi, extratereştrii există! Papa dixit.

6. Ne va fi greu, dar până la urmă trebuie să acceptăm să ne închinăm şi la icoanele Cuviosului Luke Skywalker şi Martirului Obi-Wan Kenobi.

7. Dacă fraţii noştri extratereştri sunt acceptaţi de Biserică, înseamnă că ne vom putea căsători cu virusuri sau procariote din galaxie, cu posibilitatea de a merge în luna de miere pe nu-ştiu-care exoplanete.

8. Biblia va fi înlocuită cu un roman de science-fiction, iar Alexandru Mironov ar putea fi uns Patriarh.

9. Noi, muritorii de rând de pe Terra, avem toate motivele să ne considerăm inferiori în faţa celorlalţi frăţiori din Univers. Nu trebuie decât să constatăm că ăstora din urmă li se spune „forme de viaţă excepţionale”…

10. Vorbele populare vor suferi şi ele mutaţii. Băbuţele de la ţară ne vor învăţa, de pildă, că până la Dumnezeu ne mănâncă astronomii.

11. În zilele de miercuri şi vineri, dar şi în posturi, Calea Lactee va fi închisă din motive lesne de înţeles.

Citit 769 ori Ultima modificare Joi, 27 Octombrie 2011 18:54

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.