Un streaming din tabere, ceva?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

* Băsescu încearcă să liniştească lucrurile în cartier în speranţa că va avea parte de confort în propria-i locuinţă: „Rusia ne este vecin, dar parteneriatul nostru definitiv este cu SUA. ”Traiane, puteai să fii ceva mai diplomat! Nu uita că până apelezi la amicul american, rusul te poate inunda, are ocazia de a face bairamuri după 12 noaptea şi - cel mai important - tot el va bate şi în calorifer. Îl ajută contextul politico-economic.

* Galaţiul s-a inundat ca lumea la ploile încăpăţânate din weekend. Iată că, dacă ai noştri edili nu vor, ne ajută natura să punem de-un Aqualand competent!

* Interimarul de la Educaţie propune ca din 2013 orice părinte să-şi poată vedea odrasla în timpul orelor prin intermediul internetului. „Cu un singur click, părinţii vor putea vedea ce se întâmplă în clase”, a explicat Liviu Pop, idee care nu ştiu dacă e grozavă din cale-afară. Dom’ ministru, un streaming live din taberele şcolare ne poţi asigura? Unii dintre noi ne-am uita cu maximă atenţie…

* Mi se pare o tâmpenie să transformi cu totul şcoala românească în Big Brother. Nu-i destul că Dumnezeu este mare şi le vede pe toate, fiind cel mai de încredere provider de imagini din întregul univers? Ce rost are să ajungem la discuţii de genul „Gigel, la minutul 17:34 din ora de geografie te-ai scobit în nas. La 19:56 ai tras-o de coadă pe colega din faţa ta. Vin la şcoală să vorbesc cu profesorul.”?

* Parcă vezi că părinţii de şcolari, o tagmă plină de bârfitori, se vor suna la orice oră pentru a ţine pasul cu tehnologia: „Auzi, nu-mi dai şi mie DVD-ul cu ziua de şcoală de miercurea trecută? Al meu s-a zgâriat. A, nu copilul, DVD-ul, dragă!”

* Londonezii sunt disperaţi de faptul că zeci de minoritari români populează străzile de lux ale capitalei Marii Britanii pentru a pregăti Jocurile Olimpice. Le pregătesc urinând pe străzi, cerşind, furând şi practicând prostituţia. Blegi şi compatrioţii ăştia ai noştri. Dacă-i vor întreba poliţiştii englezi ce caută pe acolo, ei pot oferi o argumentaţie solidă: „Hello, sir! Am venit la flacăra olimpică ca să-mi aprind ţigara, mânca-ţi-aş! N-am bani nici de brichetă, am şapte copii acasă…”

Citit 1608 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.