Noi, tot cu BUZZ(a) umflată

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pambuccian, liderul minorităţilor care n-au prins abonament la guvernare (alde Marko Bela sunt singurii care merg cu naşul în trenul Puterii), propune înfiinţarea unui Parlament online. Zice reprezentantul minorităţii armene că s-ar reduce cheltuielile şi că n-am mai vorbi despre absenteism. Adicătelea, senatorii şi deputaţii ar putea rămâne în circumscripţii (termen ambiguu, sper că acceptaţi acest verdict) şi ar vota de la distanţă câte o lege-două. Evident, dacă-i vor lăsa Facebook-ul, Messenger-ul şi filmele în care se joacă la şoriciul gol. Ţara va fi condusă de interjecţia virtuală intitulată BUZZ, iar noi vom rămâne tot cu BUZZ(a) umflată.

* Să ne lăsăm doar în baza Internetului şi să se trezească o băbuţă grozavă ca aia din Azerbaidjan să dea cu sapa în fundul grădinii şi, tăind cablul care ne leagă de Europa, să ne lase fără semnal? Păi, ar rămâne ţara neguvernată.

* Marko Bela, fost preşedinte la UDMR şi una dintre cele mai enervante figuri din partidul kurtos-kalacs, îşi dă arama pe faţă: „Noi, UDMR-ul, să nu ne mai comportăm ca o fată mare!” Igen, Marko, pupa-te-aş! Bine zis, n-ai cum să pozezi în fecioară, când prin patul tău au trecut tot felul de simboluri electorale cu ideologia în vine...

* Un expert în cultura mayaşă se întreabă dacă Apocalipsa prevăzută pentru 21 decembrie 2012 va schimba ADN-ul uman. Ehei, până acolo este cale lungă! Eu aş fi mulţumit dacă Sfârşitul Lumii prevăzut de tanti şi nenea Maya poate să schimbe becul de fază lungă la farul din dreapta-faţă. Pe cuvânt de onoare, trebuie să demontezi juma’ de motor ca să înşurubezi un banal bec de 12 volţi. Hai, mayaşilor, care vă băgaţi?

* De la 1 ianuarie 2013 se va interzice fumatul în parcurile pentru copii, în universităţi, taxiuri, maşina de serviciu, dar şi în orice spaţiu închis folosit în comun: cofetării, expoziţii, mall-uri. Da, în România. Ţigara de după va fi şi ea în afara legii dacă o veţi consuma, de pildă, în cofetărie.

* Şi n-am terminat. Tot de aul următor am putea fi obligaţi să plătim taxa de autostradă. E ciudat, nu? Cum să propui taxa înainte de a avea autostrada?

Citit 527 ori Ultima modificare Duminică, 16 Decembrie 2012 14:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.