Vulpile lui Pricopie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Luni (15 septembrie 2014) s-a reluat. Avem învăţământ gratuit, cu marele avantaj că putem achita fondul şcolii şi în rate. Şi ne-am pricopsit şi cu Pricopie, ministrul Educaţiei pe gard, un incult fără egal, poate cel mai nepregătit şef de minister care, teoretic, s-ar îngriji de învăţământ. Pricopie ăsta s-a făcut de râs într-o emisiune televizată, spunând că fondatorii Romei, Romulus şi Remus, au fost găsiţi într-un cuib de o vulpe. Care lupoaică, bre, mă mir că în loc de vulpe n-a găsit vreun dihor... A-nnebunit ursul! Aşa se întâmplă când CV-ul îţi e plin de vulpi.

* E drept că într-un guvern plin de găinari (sau, in extenso, în întregul mediu politic) se cerea apariţia vulpii.

* Manualele digitale (sau ce mama naibii mai pregăteşte gaşca lui Pricopie) întârzie să apară, cu toate că anul şcolar a început. Important este că mişună microbuzele şcolare - auxiliarele şi culegerile n-au nicio legătură cu ziua de vot.

* Premierul Ponta a declarat că nu ştie să existe vreun copil din România fără telefon cu Internet. Aşa este, mai ales în mediul rural sunt sătui ăia mici de tablete. Le ţin în fundul curţii, ca orice român de la ţară, dar măcar le au...

* Statistica spune că cel puţin în judeţele din Moldova e sărăcie mare. Nimeni n-a raportat însă absenţa telefonului cu Internet. Ce şi-o fi zis prim-ministrul? Bă, acolo unde nu e trafic, înseamnă că s-a stricat Mozilla. Sau a picat antivirusul.

* Vorba unui amic, pe Facebook. Ieri şi-au schimbat şi florarii cauciucurile de vară. Floarea pentru doamna rămâne cel mai important personaj la început de an şcolar.

* Este oficial: Gazprom reduce cu 10 la sută livrările de gaz către România. Cu alte cuvinte, a început picătura rusească. Băsescule, abţine-te de la comentarii!

* Un primar din judeţul Iaşi a scăpat porumbelul pe guşă, întrebat fiind ce crede despre traseismul politic: „Băieţii de la PSD sunt simpatici, deştepţi, chiar dacă sunt hoţi”. O fi dorit să spună hotărâţi...

Citit 1099 ori Ultima modificare Luni, 15 Septembrie 2014 17:53

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.