Piei, cutumă!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Aşadar, domnul acela înalt, sibianul, chibzuitul (de aici şi lipsa de apetit când vine şedinţa de oratorie), nu se are pe bune cu Antenele. A spus-o după ce a constatat o extorsiune a unui degajament pe pagina de Facebook... Cineva îi intrase în poiată şi l-a lăsat fără câteva şiraguri de like-uri, aşadar se îndatorase cu o explicaţie. Parcă-l şi aud pe Mi’alaş (e un franţuzism de la Mihalache) cum l-a abordat, în şoaptă, pe şeful statului la Bruxelles: Boss, ăştia de acasă, dar şi din diaspora face (sic!) figuri, ne lasă în pagina goală. Zi şi matele că n-ai vrut, că n-ai fost atent, că ai luat-o prea personal din cauza casei pe care aproape că ai pierdut-o la Sibiu. Ooops! Fără asta de la final, iertare, boss, unde mi-o fi fost capul?

* Apropo de like-uri. Gâdea, antenistul, consideră că roabele de aprecieri de pe Fanpage-ul lui Iohannis au fost achiziţionate gospodăreşte în campania de la prezidenţiale, de acum un an şi ceva. Carevasăzică, bre, i s-a pus pata lui Zuckerberg şi bagă antebraţul în slănină – fură nişte click-uri de la negustorii lui Klaus. Nţ, nţ, nţ, aşa şi pe dincolo? Sau parcă nu asta era expresia... Aşa şi? Nu, nici aceasta. Cred că am nimerit-o – aşa ceva? Ptiu, piei cutumă!

* Despre plimbarea Antenei 3, de vineri seară, n-am ce povesti. Cei care şi-au dorit-o, dar au ratat trenul de dimineaţă, au urmărit-o în 16:9. Ceilalţi, adică majoritatea, au alte griji. De pildă, mai e o săptămână şi trebuie să investim în mărţişoare şi ghiocei. Urmează cea mai ipocrită perioadă din an.   

* În epoca lui Godină de la Braşov, Ministerul de Interne are timp să se scarpine în cot. Deşi astăzi se aşteaptă manifestări pentru susţinerea poliţistului haios şi cinstit (din fericire, n-am comis un oximoron), subalternii lui Tobă vor să identifice cea mai frumoasă poliţistă ca s-o expună pe coperta revistei editate de Minister. Sau o fi vreo diversiune. Campania Internelor ar trebui să se numească – Şi eu sunt colega lui Godină, dar să nu omiteţi faptul că sunt şi frumoasă. La slogan se mai poate lucra.        

Citit 562 ori Ultima modificare Duminică, 21 Februarie 2016 15:41

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.