Ruptura de exit-poll

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Cinismul atinge cote alarmante în această campanie electorală. Dacă tot nu mai e voie cu poze pe stâlpii de înaltă tensiune (aşa să ne ajute Dumnezeul electricienilor!), candidaţii ne îndoaie cu promisiuni pe Internet şi în cutia poştală. Cea mai vehiculată placă din acest an - constat că au împrumutat-o unii de la alţii, astfel demonetizându-se - este aia cu tineretul care trebuie împiedicat să mai emigreze. Să rămână copilaşii acasă, să stăm în preajma părinţilor până când Cel de Sus ne va chema la El, să nu mai vedem, of, of, generaţiile în putere că-şi caută norocul în altă parte, maică, bla-bla. Li se rupe politicienilor fix exit-poll-ul de soarta fraierilor, dar altă poezie nu mai pot oferi. Celelalte, cu adevărata schimbare, noutatea noutăţilor, alesul care este dintre noi şi aşa mai departe, mai merg doar în mediul rural. Prin urmare, nu contează ce crezi dacă nu votezi. În Anglia.

* Se aude că bărbatul Gabrielei Firea, primar cu două doctorate, ar fi plagiat masiv, deci grosolan. Sau şi grosolan. Cui îi pasă de Florentin Pandele? Serios, ne descurcăm cu Tobă în funcţia de ministru de Interne...

* Klaus Iohannis a vorbit ieri mult pe marginea situaţiei din sănătate. I-a ieşit până la urmă o sintagmă mult mai vehiculată la colţ de stradă, şi anume „sănătate şi virtute, s-avem ce bea şi ce emigra”. Mă rog, chestii, socoteli, vorba lui Nea Bachus. Zice şeful statului că „sănătatea este inclusă la chestiuni de securitate naţională”. Altfel, SRI-ul a dat 500 de telefoane, dar nu i-a răspuns nimeni.

* Scrie presa că meciul Franţa - România, de la Euro 2016, ar putea fi vizat de terorişti. Fals! Am argumente:

1. Principalul terorist va fi pe banca tehnică a României. I se zice Tata Puiu, un încăpăţânat care face selecţie de ca şi cum ar fi moştenit naţionala, nu e angajatul ei.

2. Sunt absolut convins că la acest turneu se vor găsi partide de fotbal mai interesante.

3. Demisia, Răzvan Burleanu! N-are legătură cu subiectul, dar orişicât.

Citit 674 ori Ultima modificare Joi, 19 Mai 2016 18:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.