Papagali şi maimuţe

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* În contextul mobilizărilor NATO din zonă, Bulgaria se oferă să ne trimită 400 de militari. Nu, mersi, avem şi noi băieţi care îşi scot bocancii din picioare abia după o săptămână!

* Curtea Constituţională a decis că abuzul în serviciu trebuie redefinit. După umila-mi părere, în dicţionarul faptelor penale, abuzul acesta ar trebui explicat în felul următor: fapta funcţionarului public care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, mai greşeşte şi el, ca orice om, că ne-am născut egali în faţa lui Dumnezeu. Aşa să ne ajute domnul judecător, pupa-i-aş macahonul cu care plesneşte blatul mesei...

* Primarul reales al comunei Jilava a fost reţinut pentru luare de mită şi spălare de bani. Vedeţi? Soarta e nemiloasă. Dacă ar fi condus şi el Primăria din Păltiniş, acum ar fi zăbovit la taclale cu Liiceanu, Pleşu şi Patapievici.

* Specialiştii au o revelaţie: papagalii sunt la fel de deştepţi ca maimuţele. Aşa o fi, nu pot contrazice oamenii de ştiinţă, dar prefer să ştiu unde ne situăm noi, contribuabilii. Pentru politicieni, mă tem să suntem ba papagali, ba maimuţe.

* Guvernul tehnocrat şi-a rezolvat toate problemele şi îşi va schimba şi purtătorul de cuvânt. O făcuse acum un an şi Administraţia Prezidenţială. E o foială de nedescris când vine vorba despre oamenii care trebuie să poarte propoziţiile simple ale comandanţilor republicii. Mi-e dor, totuşi, de Mirel Palada.

* Conform unui sondaj recent, europenii au ajuns să se teamă cel mai mult de Statul Islamic. Setul de întrebări n-o fi descălecat şi în spaţiul carpato-danubiano-pontic. Ai mei suferă de alte fobii: creşterea lefurilor, scăderea preţului la bormaşini, coase şi alte obiecte electrocasnice, aterizarea la domiciliu cu cinci minute înainte de a primi un SMS nevinovat de la nevastă etc.

* Nu ştiu pe cine să simpatizez mai mult. Pe Iordănescu, selecţionerul României, că a început să le dea lecţii jurnaliştilor, sau pe Dragnea, antrenorul electoral al judeţului Teleorman, că ne ia de guţani.

Citit 585 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Iunie 2016 16:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.