Evaluaţi acest articol
(15 voturi)
6 comentarii

Pe lângă parcarea supraetajată de la blocul R5, din cartierul Mazepa I, a cărei construcţie va demara, cel mai probabil, în vara acestui an, municipalitatea vrea să mai construiască o parcare multietajată, la doi paşi de Primărie, Prefectură şi Consiliul Judeţean. Întrucât în această zonă, în care funcţionează multe instituţii publice care au contact direct cu cetăţeanul, locurile de parcare sunt o adevărată problemă, autorităţile intenţionează să ridice o parcare cu parter şi un etaj, de până în 100 de locuri, lângă sediul PSD Galaţi, la intersecţia străzilor Domnească şi Eroilor. Potrivit primarului Ionuţ Pucheanu, autorităţile pregătesc studiul de fezabilitate, iar, cel mai probabil, în toamnă, vor scoate la licitaţie proiectarea şi execuţia obiectivului de investiţie. În cazul în care autorităţile nu renunţă la această idee, lucrările ar putea să demareze în vara anului viitor.

Citit 3431 ori Ultima modificare Joi, 15 Februarie 2018 13:58

6 comentarii

 • postat de Grecu Vineri, 16 Februarie 2018 08:24 5.13.218.*** Link la comentariu
  3
  5

  GENIALLL!!! Astept aceasta idee de f multa vreme!

  Raportează
 • postat de george Joi, 15 Februarie 2018 20:06 185.45.177.*** Link la comentariu
  13
  24

  Aveti deja parcare subterana la Primarie. De ce vreti tot acolo, in coasta ,voastra? Cata lume se plimba pe acolo? Daca facem o investitie din banii nostri de ce nu se cauta o locatie in zone extrem de aglomerate cum este zona Trecere Bac sau faleza superioara unde banda 1 e mereu ocupata pe ambele sensuri ? Ne ducem cu proiecte printre case, unde alaturi e parcarea teatrului, la Primarie aveti, la Prefectura aveti.
  Puteti sa ne prezentati o lista cu prioritatile pentru construirea parcarilor supraetajate, in viziunea dumneavoastra autorizata? Fix in spatele PSD-ului trebuie una, neaparat ...

  Raportează
 • postat de nicolae Joi, 15 Februarie 2018 16:54 89.136.5.*** Link la comentariu
  1
  21

  Tare ma tem ca respectivele parcari vor ramane la stadiul de proiect,ca si podul peste Dunare sau perdeaua forestiera dintre Combinat si oras, care apareau in platformele electorale ale candidatilor la postul de Primar din 90 incoace.

  Raportează
 • postat de Luca Joi, 15 Februarie 2018 14:43 213.233.85.*** Link la comentariu
  1
  47

  Parcarea din Mazepa, cea din Tigl în II liceul Pedagogic, parcările din oraș care au mâncat bani pentru Inventariere și marcare, drumul prin curtea Politiei de Frontiera de la Turnul de televiziune ce se mai aude ?????

  Raportează
 • postat de Marcu Joi, 15 Februarie 2018 12:04 89.31.57.*** Link la comentariu
  2
  33

  Bre primare, dar extinderea centurii orasului si modernizarea centurii cand va incepe? Ca se tot scrie ca ati depus proiectul la Agentia Regionala de Dezvoltare Sud-Est pentru a primi finantare ca sa extindeti centura si sa construiti acel pod cu hobane pentru a scurta drumul parcurs de cei ce utilizeaza/tranziteaza centura orasului. Acea investitie cand va incepe? Ati primit finantare? Acea investitie va incepe anul acesta sau o veti lalai la nesfarsit cu ea?

  Dar constructia noului Muzeu de Arta Vizuala in parcul Rizer cand va incepe? Fiindca mai are putin si "se invecheste" si proiectul acela, ca ii "expira" si rabdarea proiectantului care a proiectat de multa vreme acea minunatie de Muzeu de Arta Vizuala pentru orasul Galati ca sa avem si noi cu ce ne mandri in oras.

  Anul acesta vom deschide si noi in orasul Galati santierele acestor proiecte? Sau tot pe hartie vor ramane? Tot vedem orase din Romania care se umplu de santiere prin care oamenii isi modernizeaza orasele, numai la noi in Galati stam si asteptam mult si bine ca sa vedem si noi cartierele orasului Galati cum se modernizeaza.

  Cand se vor deschide si santierele pentru modernizarea si extinderea centurii orasului, dar si santierul pentru constructia noului Muzeu de Arta Vizuala?
  Voi nu sunteti in stare sa faceti mai multe lucruri(modernizari) in orasul acesta?

  Raportează
 • postat de Foarte bine ! Joi, 15 Februarie 2018 11:23 185.45.13.*** Link la comentariu
  8
  18

  Spor la treaba.
  (speram sa nu fie doar gargara ca de obicei)

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.