Un consilier judeţean ALDE renunţă la mandatul de ales

Un consilier judeţean ALDE renunţă la mandatul de ales
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

La nici un an după ce a depus jurământul de consilier judeţean, Ecaterina-Lidia Şerban (ALDE) renunţă la mandatul de ales. Aceasta şi-a depus, recent, demisia, urmând ca aleşii judeţeni ai Galaţiului să ia act de demisie, cel mai probabil, în şedinţa de la finele lunii martie.

Cristian Dima, preşedintele ALDE Galaţi, ne-a declarat că decizia consilierei nu are la bază o "execuţie" politică, în ciuda faptului că aceasta a intervenit în perioada în care ALDE l-a exclus din partid pe consilierul local Eugen Găvan.

"Doamna Şerban este o persoană rafinată, cu educaţie şi atitudine demne de apreciat. Activitatea nu-i permitea să se ocupe prea mult de judeţ, iar dânsa a considerat că trebuie să renunţe, pentru că a fi consilier presupune deplasări în teren, în comune, unde să stai de vorbă cu oamenii şi să faci proiecte ulterior", ne-a declarat Cristian Dima.

Aceeaşi explicaţie ne-a fost oferită şi de către Ecaterina-Lidia Şerban: "Cred că am dovedit că, atunci când intru într-un proiect, trebuie şi vreau să performez. Dacă nu vom învăţa să facem un alt fel de politică, oraşul va muri. A fi consilier judeţean presupune foarte multă activitate în judeţ şi nu am această posibilitate", ne-a spus Ecaterina-Lidia Şerban.

Consiliera ALDE ocupă scaunul de ales de la finele lunii iunie a anului trecut, când l-a înlocuit pe Gheorghe Dima, unul dintre apropiaţii lui Eugen Durbacă, exclus din partid.

Citit 6867 ori Ultima modificare Joi, 08 Martie 2018 00:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.