Lansarea proiectului Dezvoltarea societății Ecoral Plast S.R.L. prin achiziția de utilaje

Lansarea proiectului Dezvoltarea societății Ecoral Plast S.R.L. prin achiziția de utilaje
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

S.C. Ecoral Plast S.R.L., în calitate de Beneficiar,  implementează proiectul „Dezvoltarea societății Ecoral Plast S.R.L. prin achiziția de utilaje”, cod MySMIS 108715, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.1: “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Contractul de finanțare 1560/15.03.2018 a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 1.170.808,38  lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 785.898,07 lei.

Obiectivul general al proiectului/Scopul proiectului:

Scopul proiectului este acela de a permite societății dezvoltarea unui nou proces de producție pentru furnizarea de produse conform activității CAEN 2229 Fabricarea altor produse din material plastic.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă dezvoltarea microîntreprinderii prin realizarea de investiții pentru introducerea în procesul productiv a doua noi game de produse reprezentate de canal cablu din plastic si bride prindere, conducând la consolidarea poziției societății pe piață și comercializării acestora.

De asemenea, obiectivul general este acela de creștere a dotării tehnice a societății cu echipamente si tehnologii de ultimă generație ce vor contribui la generarea de valoare adăugată în vederea consolidării poziției pe piață a acestuia în domeniile competitive identificate în Strategia Națională de Competitivitate si Planurile Regionale de Dezvoltare.

Obiectivele specifice ale proiectului:

  1. Realizarea activităților de management de proiect si informare si publicitate pe o perioada de 12 luni până la finalul perioadei de implementare, având ca rezultat un proiect implementat.
  2. Dotarea societății cu 7 echipamente productive până la sfârșitul perioadei de implementare.
  3. Crearea a cinci locuri de muncă până la finalul perioadei de implementare cu respectarea principiului egalității de șanse.

Durata de implementare a proiectului este de 12  luni:  respectiv de  la data 01.01.2018 până la data 31.12.2018

Informații suplimentare se pot obține la: S.C. ECORAL PLAST S.R.L., RADU DANIEL – ADMINISTRATOR, Telefon: 0748784828, Adresă e-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

S.C. ECORAL PLAST S.R.L.

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul Europeande Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

(P)

Citit 1902 ori Ultima modificare Marți, 24 Aprilie 2018 00:22