281 de voturi de după gratii

281 de voturi de după gratii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi, procesul de votare a început la ora 8 şi s-a încheiat la ora 13.

„Trei delegaţi ai Secţiei de votare nr. 38, aferentă Grupului Şcolar „Elena Doamna" din Galaţi, s-au prezentat la unitatea noastră cu o urnă mobilă pentru a da posibilitatea persoanelor private de libertate să voteze. Evenimentul s-a desfăşurat într-un club din interiorul locului de deţinere, special amenajat în acest sens”, ne-a explicat purtătoarea de cuvânt a Penitenciarului, Geanina Crăciun.

În urma centralizării datelor, s-a constatat că din cele 361 persoane private de libertate cu drept de vot şi  282 care şi-au exprimat intenţia de a vota, şi-au exercitat acest drept 281 persoane private de libertate, 265 bărbaţi şi 16 femei. Din cele 281 de persoane care au votat, doar una a refuzat buletinele de vot pentru referendum.

„Persoanelor private de libertate care nu au dorit să-şi exercite dreptul la vot li s-au luat declaraţii scrise în acest sens.  La încheierea activităţii, membrii comisiei secţiei de votare au apreciat că procesul de vot a decurs normal, fără nici un fel de incidente şi au ţinut să mulţumească lucrătorilor penitenciarului pentru sprijinul acordat şi operativitatea de care au dat dovadă”, a conchis Geanina Crăciun.

Citit 510 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.