Nica Reloaded

Nica Reloaded
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Decretul de revocare a ministrului Dan Nica a fost suspendat! * Deciziile luate de ministrul Blaga ca ministru interimar de Interne „sunt lovite de nulitate”, constată Nica * Se poate face însă recurs la decizie *

Curtea de Apel Bucureşti a decis ieri suspendarea decretului prin care ministrul Dan Nica a fost înlocuit cu Vasile Blaga la conducerea Ministerului Administraţiei şi Internelor, până la pronunţarea instanţei pe anularea acestui act al preşedintelui. Instanţa a respins excepţiile ridicate de Administraţia Prezidenţială.

Preşedintele PSD Galaţi, Dan Nica, a aflat vestea după conferinţa de presă susţinută ieri în comun cu preşedintele PNL Galaţi, Victor Dobre. Nica a declarat ziariştilor gălăţeni:

„Am avut dreptate atunci când am spus că decretul de numire al dlui Vasile Blaga ca ministru interimar de Interne este un fals, pentru faptul că motivaţia care a fost utilizată în respectivul decret de numire era bazată pe un fals, care a şi fost constatat de către instanţa de judecată”.

„Consecinţa este aceea că toate numirile şi destituirile care au fost făcute în această perioadă sunt lovite de nulitate”.

Fostul ministru spune însă că nu are altceva de făcut decât să aştepte hotărârea instanţei. Decizia Curţii de Apel poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Citit 767 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.