Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
3 comentarii

O nouă surpare, extrem de periculoasă pentru pietoni, dar şi pentru biciclişti, a apărut într-o zonă intens circulată şi recent renovată din Galaţi. Este vorba de o groapă de dimensiuni apreciabile, cu diametrul comparabil cu al unei guri de canalizare, şi adâncă de vreun metru, apărută pe pista de biciclete de pe trotuarul din Micro 18, vizavi de Spitalul Judeţean.

Surparea, marcată empiric cu o creangă smulsă dintr-un copac, ar fi apărut de câteva zile, însă nici miercuri (19 iunie 2019) la prânz nu era semnalizată sau îngrădită.

Pericolul ca vreun biciclist neatent să ajungă în groapa respectivă este mare, dar şi mai mare este riscul ca acolo să cadă vreun copil sau chiar vreun adult, având în vedere că surparea se află totuşi pe trotuar.

De neglijat nu este nici faptul că apa de la ploile din ultimele zile s-a putut infiltra în groapa neprotejată, fără niciun obstacol, ceea ce poate duce, în viitorul apropiat, la noi accidente de teren.

Citit 1940 ori Ultima modificare Joi, 20 Iunie 2019 11:03

3 comentarii

 • postat de George Duminică, 23 Iunie 2019 08:01 89.136.76.*** Link la comentariu
  0
  3

  Partea buna e ca ai spitalul la pasi =)) Ha ha ha

  Raportează
 • postat de Terente Joi, 20 Iunie 2019 16:37 81.12.149.*** Link la comentariu
  0
  8

  Este un exemplu elocvent de NEPĂSARE şi INCOMPETENŢĂ a Autorităţilor publice locale!
  Îl invit de multă vreme pe dl Pucheanu să meargă şi el alături de bicicliştii din Galaţi pe oricare traseu cu PISTĂ de bicicletă să vadă şi el cum se prezintă starea acestora din oraşul nostru!
  Are curajul?

  Raportează
 • postat de macarie banu Miercuri, 19 Iunie 2019 21:12 95.76.3.*** Link la comentariu
  1
  18

  si cui ii pasa?!....s-a gasit cineva cu putin bun simt si aruncat o creanga acolo,in rest?.........cine din primarie-hotie da doi bani ca un copil poate sa cada acolo?.......sau un batran?.......sau oricine........

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro