Banii pentru drumuri judeţene şi comunale - judeţul Galaţi, pe locul 31

Banii pentru drumuri judeţene şi comunale - judeţul Galaţi, pe locul 31
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Zilele acestea s-a vorbit mult în mass-media despre proiectul de buget al României pentru anul în curs. Dar cum stă judeţul Galaţi în cadrul acestui proiect naţional de buget care urmează să treacă de votul Parlamentului?

Deputatul liberal Victor Paul Dobre (FOTO), preşedintele Comisiei pentru muncă şi protecţie socială, a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, că stăm prost faţă de multe judeţe.

Astfel, cel mai rău stăm cu… carosabilul: „În ceea ce priveşte sumele pentru drumuri judeţene şi comunale, suntem pe locul 31, cu 105 miliarde lei vechi!”

Destul de rău stăm şi la un capitol din care Consiliul Judeţului Galaţi acoperă cheltuieli şi cofinanţări de programe finanţate de UE: „La sume de echilibrare [a bugetelor locale] suntem pe poziţia 17, cu 495 de miliarde lei vechi.”  

Deputatul a folosit prilejul pentru o înţepătură la adresa organizaţiei locale a preşedintelui PD-L Galaţi: „Eu nu ştiu pe ce loc a fost dl Toader la [alegerile] prezidenţiale, pentru că s-ar putea să fie de acolo locul pe care-l ocupăm”.  Adică… PD-L Galaţi e pe locul 31?

Citit 691 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.