Investiţii importante în spitalele gălăţene

Investiţii importante în spitalele gălăţene
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Pentru cumpărarea de aparatură medicală la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei", la Spitalul de Pneumoftiziologie şi la Spitalul de Boli Infecţioase, Ministerul Sănătăţii a aprobat, în urma solicitărilor şi a adreselor făcute de către Consiliul Judeţean Galaţi, suma de ‪9.296.000 de lei. Anunţul a fost făcut de preşedintele Costel Fotea, în plenul şedinţei Consiliului Judeţean de joi. "Am aprobat cofinanţarea cu 10 la sută a acestui proiect deosebit de important. Jumătate din sumă va ajunge la cea mai mare unitate medicală din judeţ, acolo unde va fi achiziţionat un sistem complet pentru intervenţii neurochirugicale de aproximativ un milion de euro", a precizat Fotea.

În cadrul şedinţei, printre cele mai importante proiecte votate se numără modificarea hotărârii care vizează aprobarea proiectului şi a cheltuielilor aferente pentru realizarea obiectivului privind extinderea, modernizarea şi dotarea Unităţii de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" Galaţi, care să cuprindă şi un verificator de radiaţii computer tomograf. De asemenea, un alt proiect de hotărâre aprobat a fost cel legat de majorarea valorii investiţiei privind parcarea supraetajată a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei", în vederea racordării la reţeaua electrică. Consilierii judeţeni au votat şi pentru aprobarea organigramei şi a statului de funcţii ale Muzeului de Istorie "Paul Păltănea" şi ale Centrului Culural " Dunărea de Jos".

În cadrul şedinţei nu au existat intervenţii majore şi toate proiectele de hotărâre de pe ordinea  de zi au fost aprobate.

Citit 2102 ori Ultima modificare Duminică, 30 Iunie 2019 18:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.