Posturi libere la Primăria Galaţi

Posturi libere la Primăria Galaţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Primăria municipiului Galaţi anunţă pe site-ul propriu că organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a două funcţii publice de execuţie vacante: consilier, clasa I, grad principal şi, respectiv, consilier, clasa I, grad debutant la Biroul Cadastru.
Candidaţilor li se cere să fie licenţiaţi în inginerie geodezică, specializarea - măsuri terestre şi cadastru. Pentru primul post se cere şi vechime în specialitatea studiilor superioare absolvite, necesare exercitării funcţiei publice de minimum cinci ani.
Dosarele de concurs se pot depune până pe 17 iulie 2019, iar probele scrise vor avea loc pe 30 iulie, respectiv, 31 iulie, şi vor fi urmate de interviuri.

Citit 7920 ori Ultima modificare Luni, 01 Iulie 2019 18:55

1 comentariu

 • postat de ICTosca
  Marți, 02 Iulie 2019 08:17
  188.24.255.***
  ....candidatilor li se cere o recomandare transmisa telefonic, sau printr-un "biletel roz" din partea unei personalitati marcante a partidului, demonstrarea cu acte a gradului de rudenie cu un important VIP local, sau, pentru reprezentantele sexului "superb" o fotografie neretusata pe photoshop din care sa reiasa cum ca respectiva este "apropiata" fata de un reprezentant de seama al urbei locale, ori de la "centru".... Concursul ( vorba lui Toma Caragiu ) se va tine in data de 30 iulie iar castigatorul/ castigatoarea se va cunoaste din data de 15 iulie... Puternici impreuna, nu nasule, cumetre, finule, cuscre, varule sau nepoate ????
  3
  27
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.