Bani pentru comune, din bugetul CJ Galaţi

Bani pentru comune, din bugetul CJ Galaţi

Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Consiliul Judeţului (CJ) Galaţi s-a întrunit marţi, 5 noiembrie, într-o şedinţă extraordinară în care a fost aprobată alocarea a 2,6 milioane de lei "în vederea acordării unor ajutoare unităţilor administrativ teritoriale din judeţul Galaţi pentru situațiile de extremă dificultate", conform proiectului de hotărâre.
"Am primit mai multe solicitări de la primăriile care nu reuşesc să asigure plăţile către însoţitorii persoanelor cu handicap, iluminatul public sau carburantul şi materialul lemnos pentru încălzirea şcolilor şi atunci am decis ca din fondul de rezervă aflat la dispoziţia CJ Galaţi să alocăm această sumă de 2,6 milioane de lei, în funcţie de cerinţele fiecărei localităţi. În prealabil, încă de săptămâna trecută, am trimis adrese către toate primăriile din judeţ, să-şi facă un calcul, pentru a stabili care este necesarul pentru a închide anul bugetar 2019 şi pentru a funcţiona în condiţii optime", a declarat Costel Fotea, preşedintele CJ Galaţi.
De sumele alocate din fondul de rezervă vor beneficia 29 de primării gălăţene din mediu rural, valorile individuale fiind cuprinse între 6.000 de lei (Suhurlui) şi 250.000 de lei (Nicoreşti). De asemenea, alte 18 primării au beneficiat, în urma rectificării bugetului CJ Galaţi din luna octombrie, de sumele necesare acoperirii unor cheltuieli de funcţionare.

Citit 2694 ori Ultima modificare Marți, 05 Noiembrie 2019 18:08

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro