Vremea bună accelerează lucrările la drumurile judeţene

Vremea bună accelerează lucrările la drumurile judeţene
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Condiţiile meteorologice favorabile din această perioadă permit accelerarea lucrărilor de reabilitare şi modernizare a drumurilor judeţe, informează CJ Galaţi.

„În zona localității Berești se toarnă primul strat de asfalt (binder) pe mai mulți kilometri. Vom finaliza această operațiune până la sfârșitul acestei săptămâni, după care în funcție de temperaturile de afară și de condițiile meteo vom pune si stratul de uzură. De asemenea, se asfaltează şi în zona localității Țepu. Pe alte drumuri județene se lucrează din plin la consolidarea fundației (DJ 251, DJ 252), la extinderea părții carosabile la 6,5 m (DJ 255, DJ 251A), la reabilitarea podurilor și podețelor (DJ 242), la amenajarea trotuarelor și a şanţurilor (DJ 252, DJ 242) sau la marcarea drumurilor recent asfaltate”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

În cadrul Programului Operaţional Regional, Axa 6, apel SUERD, CJ Galaţi a reuşit să atragă 81 milioane de euro, fonduri europene pentru reabilitarea şi modernizarea drumurilor judeţene.

Citit 3029 ori Ultima modificare Marți, 12 Noiembrie 2019 18:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.