Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
1 comentariu

Condiţiile meteorologice favorabile din această perioadă permit accelerarea lucrărilor de reabilitare şi modernizare a drumurilor judeţe, informează CJ Galaţi.

„În zona localității Berești se toarnă primul strat de asfalt (binder) pe mai mulți kilometri. Vom finaliza această operațiune până la sfârșitul acestei săptămâni, după care în funcție de temperaturile de afară și de condițiile meteo vom pune si stratul de uzură. De asemenea, se asfaltează şi în zona localității Țepu. Pe alte drumuri județene se lucrează din plin la consolidarea fundației (DJ 251, DJ 252), la extinderea părții carosabile la 6,5 m (DJ 255, DJ 251A), la reabilitarea podurilor și podețelor (DJ 242), la amenajarea trotuarelor și a şanţurilor (DJ 252, DJ 242) sau la marcarea drumurilor recent asfaltate”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

În cadrul Programului Operaţional Regional, Axa 6, apel SUERD, CJ Galaţi a reuşit să atragă 81 milioane de euro, fonduri europene pentru reabilitarea şi modernizarea drumurilor judeţene.

Citit 2550 ori Ultima modificare Marți, 12 Noiembrie 2019 18:07

1 comentariu

  • postat de Urgent Joi, 14 Noiembrie 2019 18:00 89.137.136.*** Link la comentariu
    0
    4

    Refaceti tot drumul galati- cuca-barlad si astupati toate gropile pana la intrare in jud. vaslui. E cel mai imporant drum pentru galateni.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro