45 de minute de aşteptare, la minus 4 grade. Iar n-a venit autobuzul
Foto: Bogdan Codrescu

45 de minute de aşteptare, la minus 4 grade. Iar n-a venit autobuzul
Evaluaţi acest articol
(28 voturi)

La minus 4 grade, gălăţenii au aşteptat, ieri-dimineaţă, 45 de minute în staţia Piaţa Micro 39, să vină un autobuz de pe traseul 26. Din păcate, între orele 8,30 - 9,15 nu a sosit niciunul, deşi conform graficului de pe site-ul Transurb ar fi trebuit să vină cel puţin trei! Nu ştim, însă, dacă respectivul grafic a fost actualizat, pentru că nici cel din staţiile de transport nu este, fiind afişat încă programul scurt de transport, din timpul vacanţei şcolare de vară!

Experienţe similare - minute lungi de aşteptare, în frigul pătrunzător - au trăit şi gălăţenii care au avut nevoie, ieri-dimineaţă, de autobuzele 19, 20, 22 sau 24. Şi, probabil, n-au fost singurii.

Ce spune Transurb

La solicitarea noastră, iată ce explicaţii ne-a transmis Transurb pentru sincopele majore din transportul de ieri. Compania publică de transport susţine că "la traseul 26, dintr-un număr de patru grafice cu program normal şi două suplimentare s-au asigurat doar trei grafice cu program normal. În intervalul menţionat, conform raportului GPS, în staţia Piaţa Micro 39, la ora 08,50 a făcut staţie autobuzul GL-09-YMM".

Conform sursei citate, "la traseul 19, dintr-un număr de două grafice cu program normal şi două suplimentare, s-au asigurat doar cele cu program normal".

"La traseul 20, dintr-un număr de două grafice cu program normal, s-a asigurat doar un grafic. La traseul 22, dintr-un număr de două grafice cu program normal şi două suplimentare, s-au asigurat doar cele cu program normal. La traseul 24, dintr-un număr de patru grafice cu program normal s-au asigurat doar trei grafice. Menționăm că toate neconformitățile apărute în graficul de circulație sunt cauzate de defecțiunile survenite la mijloacele de transport ale societăţii. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat publicului călător, urmând ca în cel mai scurt timp să putem scoate în traseu, alături de cele 20 de minibuze, și cele 40 autobuze noi, marca BMC, în vederea asigurării tuturor graficelor de circulaţie", ne-a transmis Transurb.

O promisiune am primit şi de la directorul general al Transurb, Mihai Cadinoiu: "Cu aceste autobuze, vom reuşi să nu mai avem ratări la traseele pe care le avem în diagramă. Ne prezentăm scuze, cu această ocazie, cetăţenilor. Ştim că de multe ori nu ajung la serviciu din cauza noastră, dar în curând aceste situaţii nu se vor mai repeta".

Citit 10503 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Decembrie 2019 00:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.