Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Consiliul Județean (CJ) Galați are deja o ofertă şi analizează cu maximă prioritate documentele, pentru a finaliza în cel mai scurt timp procedura, astfel încât un aparat medical (PCR Real Time) să fie instalat cât mai repede la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă ”Sf. Apostol Andrei” din municipiul Galaţi.

”Este un echipament medical care poate depista noul coronavirus în două ore şi jumătate şi poate face până la 12 teste în acelaşi timp. Acum testele se fac la Bucureşti, însă odată montat noul aparat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi vom şti mult mai repede dacă un pacient are sau nu Covid-19 şi implicit vor fi luate mult mai repede măsurile care se impun. Testarea cât mai rapidă a celor care sunt suspecţi de infectare cu noul coronavirus este una dintre măsurile esenţiale pentru a împiedica răspândirea Covid-19. Trebuie să acţionăm responsabil, calm şi eficient pentru a proteja populaţia şi a preveni răspândirea acestui virus”, a scris, pe pagina sa de Facebook, președintele CJ Galați, Costel Fotea.

Citit 1931 ori Ultima modificare Marți, 24 Martie 2020 13:11

1 comentariu

 • postat de Nicu Marți, 17 Martie 2020 10:10 213.233.101.*** Link la comentariu
  0
  0

  Dar nu-i graba boss. Mai analizati, mai cautati si alte oferte. Nu va aruncati la primul venit. Ce atata graba?
  Vanzatorul a adus dosarul cu documentele in dosar cu sina? I-a verificati domnu' Fotea.

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro