Aprobare indicatori tehnico-economici și cont de execuție bugetară

Aprobare indicatori tehnico-economici și cont de execuție bugetară
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

În cadrul ședinței ordinare de ieri, 29 aprilie, a Consiliului Județean Galați, au fost aprobate și modificate o serie de hotărâri, dintre care menționăm în primul rând modificarea unei hotărâri a ”legislativului” județean din luna august 2019 . Aceasta prevedea aprobarea proiectului tehnic şi a documentaţiei de execuţie privind realizarea obiectivului de investiţie ”Creşterea Eficienţei Energetice pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă - Sf. Apostol Andrei”. Totodată, au fost aprobați o serie de indicatori tehnico-economici privind reabilitarea infrastructurii rutiere de pe DJ 242A (Rădești – Cavadinești), precum și cei privind realizarea obiectivului de investiţii referitoare la lucrări albie pod km 46+500 de pe DJ 251, din comuna Pechea.

De asemenea, a fost aprobat contul de execuţie al Judeţului Galaţi şi al instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii la data de 31 martie 2020.

Președintele Consiliului Județean, Costel Fotea a anunțat o ședință extraordinară ce ar urma să se desfășoare, cel mai probabil tot prin mijloace electronice de comunicare simultană la distanţă în săptămâna 4 – 8 mai.

Citit 1392 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Aprilie 2020 20:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.