Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
1 comentariu

Ministerul Fondurilor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), a anunțat plata a 235,8 milioane de lei către beneficiarii acestui program, în luna aprilie.

În cadrul Axei Prioritare 3, "Dezvoltarea infrastructurii de mediu în condiţii de management eficient al resurselor", operatorul de apă local, Apă Canal SA, a beneficiat luna trecută de virarea a puțin peste șase milioane de lei. Din acest total, patru milioane de lei provin de la Fondul de Coeziune, 1,16 milioane de lei - rambursare de TVA și circa 807.000 de lei - plăți de la bugetul de stat. Practic, este vorba de rambursări aferente proiectului regional derulat de firma gălățeană de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Galați, în perioada 2014-2020.

POIM beneficiază de o alocare de 10,84 miliarde de euro, din care 6,93 miliarde de euro prin Fondul de Coeziune şi 2,28 miliarde de euro prin Fondul European de Dezvoltare Regională, la care se adaugă o cofinanţare totală de circa 1,63 miliarde de euro.

Citit 1930 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Mai 2020 12:14

1 comentariu

  • postat de Ionut Duminică, 10 Mai 2020 06:02 5.13.226.*** Link la comentariu
    3
    5

    Si tot nu le ajunge! Au aplicat penalitati pentru restantele din timpul starii de urgenta. Oare este corect?

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro