Dotări de 1,2 milioane euro pentru Muzeul de Artă Vizuală

Dotări de 1,2 milioane euro pentru Muzeul de Artă Vizuală
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Aproape 1,2 milioane de euro, din fonduri bugetare, reprezintă valoarea achiziției publice demarată de Consiliul Județean (CJ) Galați, în calitate de autoritate contractantă, pentru proiectul ”Amenajare spații de creație plastică și expoziții în aer liber”, de la noul Muzeu de Artă Vizuală. Mai exact, ”la bătaie” a fost pusă suma de 5,671 milioane lei (exclusiv TVA) pentru proiectarea și execuția lucrărilor aferente acestui proiect de investiție.
În anunțul publicat de CJ în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) se arată că durata de prestare a serviciilor de proiectare va fi de 20 de zile de la data predării amplasamentului, iar cea de execuție a lucrărilor este estimată la două luni de la data ordinului de începere.
Criteriul de atribuire este ”cel mai bun raport calitate-preț”, în cadrul căruia componenta financiară are o pondere de 90 la sută. Potențialii ofertanți au timp până pe 22 iunie 2020, ora 15, să se înscrie la această procedură simplificată de achiziție publică.
De menționat și că aceste amenajări vin ”la pachet” cu lucrările la noul sediu al Muzeului de Artă Vizuală. Acestea sunt în plină desfășurare în parcul Rizer, iar investiția este din fondurile proprii ale Consiliului Județean Galați, ajungând la circa cinci milioane de euro.

Citit 1913 ori Ultima modificare Vineri, 29 Mai 2020 19:06

2 comentarii

 • postat de Anonim
  Duminică, 31 Mai 2020 05:32
  81.196.138.***
  Sunt curios, care va fi procentajul de bani furati de catre "Marii Artisti " din Uniunea Plastica fata de investitiile in subiectul proiectului.

  Cu totii constientizam ca acestia au firme mici si mijlocii prin care "spala" banii.
  3
  4
  Raportează
 • postat de Tudor V
  Sâmbătă, 30 Mai 2020 20:15
  89.136.0.***
  Asa se face ”cand poti”! Un proiect nou fara astfel de utilitati ne arata ”competenta” arhitect-proiectant-executant studiu de fezabilitate! Alte cuvinte sunt de prisos!
  7
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.