Finanţare europeană pentru alte trei blocuri

Finanţare europeană pentru alte trei blocuri
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Blocurile de locuinţe SD9C - scările 1 și 2 din Siderurgiștilor Vest, D din Centru și A5 - tronson 6 din Micro 21 vor beneficia de fonduri europene pentru creşterea eficienţei energetice. Contractul de finanţare europeană a fost semnat ieri de Ionuţ Pucheanu, primarul Galaţiului, şi de Luminiţa Mihailov, directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Est.

Conform datelor oficiale, valoarea totală a proiectului este de 3.665.018,76 lei cu TVA. Perioada de implementare a proiectului este de 17 luni de la semnarea contractului de finanțare. Durata estimată pentru execuția lucrărilor este de 12 luni, licitaţia pentru găsirea constructorului fiind în derulare, termenul limită de primire a ofertelor fiind 29 iulie 2020.

Imobilele vor beneficia, în principal, de: termoizolare, schimbarea tuturor elementelor vitrate din lemn si PVC neconforme, schimbarea lămpilor de iluminat existente cu lămpi de iluminat tip LED, refacerea trotuarelor perimetrale. La blocul A5, va fi instalat un lift cu facilităţi care permit folosirea lui de către persoanele cu dizabilități.

Citit 2386 ori Ultima modificare Vineri, 10 Iulie 2020 18:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.