Transferul unui imobil către Spitalul de Boli Infecțioase
Foto: Marian Calestru

Transferul unui imobil către Spitalul de Boli Infecțioase
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Joi, 26 noiembrie 2020, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean (CJ) Galați, este programată depunerea jurământului de către ultimii supleanţi ai consilierilor judeţeni declaraţi aleşi și validaţi de Tribunalul Galaţi ca urmare a alegerilor locale din data de 27 septembrie 2020. Este vorba despre Florinel-Petru Gasparotti și Adrian Alexandru, aflați, în urmă cu două luni, pe lista propusă de ALDE.

Totodată, se are în vedere modificarea organigramei şi a statului de funcţii ale unor instituții și structuri aflate în directa coordonare a Consiliului Județean. 

De asemenea, pe ordinea de zi se află trecerea unor bunuri imobile aflate în domeniul privat al județului Galaţi, din administrarea Consiliului Județean Galați în administrarea Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Galați, precum și solicitarea adresată Consiliului Local al municipiului Galați de trecere a unui bun imobil (clădiri și teren aferent) din domeniul public al municipiului Galați și administrarea Consiliului Local al municipiului Galați în domeniul public al județului Galați și administrarea Spitalului Clinic de Boli Infecţioase “Sf. Cuvioasa Parascheva”.

În ceea ce privește derularea unor investiții aflate în sarcina Consiliului Județean Galați, se impun o serie modificări privind aprobarea proiectului „Creșterea eficienței energetice pentru Spitalul Orășenesc Târgu Bujor” și a cheltuielilor legate de acesta, privind aprobarea proiectului, a cheltuielilor legate de proiect, precum și a acordului de parteneriat pentru realizarea obiectivului „Reabilitarea şi modernizarea infrastructurii de transport regional pe traseul Buciumeni – Nicoreşti – Cosmeşti – Movileni – Barcea”, cât și privind aprobarea proiectului, a cheltuielilor legate de proiect, precum și a acordului de parteneriat pentru realizarea obiectivului „Reabilitarea și modernizarea infrastructurii de transport regional între localitățile Pechea – Măstăcani – DN 26”.

În fine, se preconizează aprobarea Regulamentului de acordare a premiilor pentru elevii care au absolvit la unitățile de învățământ din mediul rural, cu rezultate deosebite la admiterea în liceu, concomitent cu aprobarea acordării burselor de ajutor social elevilor care frecventează cursurile instituţiilor de învăţământ special finanţate de Consiliul Judeţean Galaţi pentru anul şcolar 2020-2021, perioada octombrie 2020 – iunie 2021.

Citit 4140 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Noiembrie 2020 19:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.