Se caută proiectant pentru reabilitarea unor drumuri județene. Servicii de peste două milioane de lei

Se caută proiectant pentru reabilitarea unor drumuri județene. Servicii de peste două milioane de lei
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Pentru realizarea obiectivului "Reabilitarea și modernizarea infrastructurii de transport regional pe tronsonul funcțional de interes județean DN 24D - DJ 251B - DJ 251A - DJ 251H - DJ 251 - DJ 255A - DN 25", autoritatea contractantă, reprezentată de UAT - Județul Galați, are nevoie de o serie de servicii.

Aceasta sunt evaluate în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) la aproximativ 2,15 milioane de lei. Este vorba despre expertize tehnice pentru drum, poduri și podeţe asupra cărora se intervine prin proiect, studii de teren (studii geotehnice, ridicări topografice, hidrogeologice, etc), studii specifice și de specialitate solicitate de cerințe legislative sau norme procedurale ale instituțiilor emitente de avize, acorduri și autorizații, studii de coexistență, studiu istoric arheologic, audit de siguranță rutieră, studiu de trafic, raport de impact de mediu/studiu de evaluare adecvată, documentație tehnică de proiectare, documentații pentru obținerea tuturor avizelor, acordurilor și autorizațiilor, precum și asistenţă tehnică din partea proiectantului. Durata de prestare a serviciilor va fi de opt luni de la data ordinului de începere, dar nu mai târziu de 10 decembrie 2021.

Termenul de depunere a ofertelor sau a cererilor de participare este 11 ianuarie 2021, iar criteriul de atribuire este ”cel mai bun raport calitate-preț”, în cadrul căruia componenta financiară are o pondere de 85 la sută. În proporție de zece la sută contează ”experienţa deţinută de șeful echipei de proiectare”, iar cinci procente se acordă pentru ”experienţa deţinută de inginerul proiectant de drumuri”.

De menționat și faptul că procedura de atribuire este iniţiată sub incidenţa clauzei suspensive, în sensul că încheierea contractului de achiziţie publică este condiţionată de semnarea contractului de finanţare de către Ministerul Fondurilor Europene.

Citit 2310 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Decembrie 2020 16:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.