Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
1 comentariu

Pe final de februarie avansează și lucrările la noua Unitate de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei”.

”Amenajăm la Galaţi una dintre cele mai moderne UPU din ţară. S-a dublat suprafaţa actualei secţii de urgenţe, de la 700 la 1.400 de metri pătrați, a fost creat un spaţiu special pentru accesul ambulanţelor şi se lucrează la reconfigurarea circuitelor medicale. Noua secţie de urgenţe va fi dotată cu echipamente medicale, inclusiv un computer tomograf. Deja CT-ul a fost adus în spaţiul unde va funcţiona, urmând ca, în cel mai scurt timp, specialiştii de la Bucureşti să înceapă asamblarea lui. Acest computer tomograf va fi folosit doar pentru pacienţii care ajung la urgenţe”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean, pe pagina sa de Facebook.

Valoarea investiţiei este de aproximativ 1,5 milioane de euro, finanţarea fiind obţinută de CJ în cadrul Programului Operaţional Regional (POR) 2014-2020.

Citit 1222 ori Ultima modificare Duminică, 21 Februarie 2021 23:42

1 comentariu

  • postat de eu Marți, 23 Februarie 2021 09:23 62.231.94.*** Link la comentariu
    2
    4

    Bani sunt peste tot, cel putin din 2007 incoace ..... Nicio scuza nu avem pentru ca traim ca in lumea a V a de atatia ani ... Tiruri de documentatii pentru accesare de fonduri europene ar trebui sa plece in fiecare luna din institutiile publice din tara asta. 1,5 milioane euro accesati, cand ai la dispozitie miliarde in fiecare an inseamna sa te bucuri ca trece Dunarea pe langa tine si tu iti poti uda recolta cu butoiul. Nu zic ca e rau sau ca nu e bine, dar .... Noapte buna !

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro