PNL vrea autobuze pentru Galaţi

PNL vrea autobuze pentru Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Măsura ar intra în vigoare după ce ne-om sătura de umblat pe jos! *

Cum ar veni, unul sapă pe banii lui, altul umple gropile la loc, din banul public. Se reduc microbuzele, cumpărăm autobuze! Vechi!!!

Galaţiul are un viitor deloc roz: începând cu 10 mai, vor rămâne pe traseu mult mai puţine microbuze, situaţie care „s-ar putea să fie extrem de neplăcută pentru populaţie”. Păi, deja e… 

Ieri, viceprimarul Mircea Răzvan Cristea a tras astfel un semnal de alarmă şi a prezentat în consecinţă şi „un punct de vedere” al  PNL Galaţi: Transurb să achiziţioneze 30 – 40 de autobuze la mâna a doua, care să rezolve criza transportului care va apărea în oraş.

A discutat cu conducerea societăţii Consiliului Local, care a pregătit mai multe variante, printre care şi cea a cumpărării unor autobuze „la mâna a doua”, care să ţină măcar câţiva ani, spune vicele. 

Ne ieftinim la făină, căci, dacă mai trăim câţiva ani, iar o să cumpărăm autobuze? Eventual tot la mâna a doua, să mai ţină câţiva ani?

Reducerea microbuzelor s-a făcut la presiunea celorlalţi şoferi, care nu mai au loc să circule decât bară la bară şi a unor sindicate, a explicat viceprimarul măsura reducerii maşinilor. Presiunea pietonilor nu se face, se vede, simţită…

Bună propunere: s-ar investi numai 0,7 la sută din bugetul Primăriei, vreo 700.000 de euro, precizează viceprimarul, care spune că nu e vorba despre lux, ci despre necesitate.  Corect! Dar de ce nu s-or fi gândit înainte să voteze micşorarea numărului de caşcarabete? Ca să vedem cum e pe scara autobuzului?

Cravate regulamentare

„De aici începe civilizaţia!”: 4 dintre cei 5 şoferi de microbuze sau autobuze pe care i-a văzut recent viceprimarul respectau noul regulament impus şoferilor care transportă persoane la Galaţi: purtau cămaşă albă şi cravată.

Regulamentul  stipulează ca şoferii de maxi-taxi şi cei de autobuze să poarte cămăşi, cravate, nu bluze sau maiouri. Viceprimarul ar prefera cămăşi albe.

Cei care nu se supun regulamentului vor fi amendaţi de oamenii Primăriei. Deja, regulamentul a intrat în aplicare, a precizat viceprimarul, care se bucură că a şi văzut câţiva şoferi cu cravată şi cămăşi.

De asemenea, vor fi amendaţi şi cei care vor da muzica prea tare, deranjând clienţii.

Citit 1495 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.