Bătălie pentru postul de adjunct la Casa Judeţeană de Pensii. Concurs cu influenţe politice

Bătălie pentru postul de adjunct la Casa Judeţeană de Pensii. Concurs cu influenţe politice
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Postul de director-adjunct al Casei Judeţene de Pensii Galaţi a fost scos la concurs, se arată într-o postare pe site-ul Casei Naţionale de Pensii şi Prestaţii Sociale (CNPPS). În prezent, funcţia este ocupată de Smaranda Drăgoi, prin interimat. Aceasta nu ar fi primit însă susţinerea liderului local PNL, George Stângă, pentru a se înscrie la concurs.
Prin urmare, pe lista candidaţilor se află Laurenţiu Nicolae Pricope, fost membru PMP, partid pe listele căruia a fost candidat pentru Senat, pe poziţia a doua. În mai 2020, Laurenţiu Pricope, pe atunci vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PMP, a fost numit director interimar al Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Galaţi. În prezent, acesta a migrat la PNL şi pare să fie candidatul cu cele mai multe şanse la concursul ce se va desfăşura săptămâna viitoare, pe 3 iunie, la Bucureşti, la sediul CNPPS.
Cu toată susţinerea PNL, Pricope nu este singurul candidat. Nelu Ploscuţanu, inspector superior la Casa Judeţeană de Pensii Galaţi, s-a încumetat şi el să-şi depună dosarul pentru scaunul de şef-adjunct în instituţia în care lucrează de mai mulţi ani.

Citit 4624 ori Ultima modificare Duminică, 30 Mai 2021 12:01

5 comentarii

 • postat de Radu
  Vineri, 28 Mai 2021 09:27
  77.111.247.***
  in mod normal un profesionist din sistem care cunoaste bine legislatia si are mulata experienta in aplicarea ei nu ar trebui sa aiba probleme in fata unui politruc .Dar probabil examenul nu va fi corect,asa ca ...poate aude si DNA-ul si se implica!
  2
  24
  Raportează
 • postat de Zyraxes
  Vineri, 28 Mai 2021 08:45
  5.13.203.***
  Din punctul meu de vedere, d-l Ploscuteanu ar fi cel mai indreptatit sa ocupe acest post. Un profesionist deosebit! Cat despre...politicul din toate institutiile statului, dictionarul de trivialitati e prea sarac pentru ce as vrea sa le spun politicienilor romani..., si nu pentru ca nu ar fi adevarat, dar....sunt prea educat ca sa pot arunca cu...,,adevaruri" despre politicieni...!
  4
  37
  Raportează
 • postat de mirel
  Vineri, 28 Mai 2021 07:47
  136.255.134.***
  "Aceasta nu ar fi primit însă susţinerea liderului local PNL, George Stângă, pentru a se înscrie la concurs."
  Si uite asa, pe zi ce trece, electoratul PNL FUGE UNDE VEDE CU OCHII DIN GALATI capusat rand pe rand de toate partidele ! Unde sunt mult trambitatele concursuri REALE, bazate pe MERITOCRATIE , domnilor politicieni ? Vanam toate posturile de la stat , pentru acoliti ! Ce au in comun comertul cu piese pentru masini si repararea acestora (laurentiu nicolae pricope) cu sistemul national de PENSII ?
  Cata dreptate avea Toma Caragiu " ...Hopa Sus, Hopa Prin Concurs/ Concursul se tine JOI si postu-i ocupat de MARTI "
  1
  54
  Raportează
 • postat de Alicante
  Vineri, 28 Mai 2021 05:54
  86.124.201.***
  Vin ai noștri, pleacă ai noștri,
  Noi rămânem tot ca proștii!

  Nu e nici o diferență intre ciuma rosie și ciuma galbenă.
  3
  50
  Raportează
 • postat de Adrian
  Vineri, 28 Mai 2021 00:18
  89.39.81.***
  Pai nu ne ziceau usr si ministerul ca e examen pe bune?? Tot ca pe timpul psd? Scapam de unii si dam peste tacsu??
  4
  62
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.