Bătălie pentru postul de adjunct la Casa Judeţeană de Pensii. Concurs cu influenţe politice

Bătălie pentru postul de adjunct la Casa Judeţeană de Pensii. Concurs cu influenţe politice
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Postul de director-adjunct al Casei Judeţene de Pensii Galaţi a fost scos la concurs, se arată într-o postare pe site-ul Casei Naţionale de Pensii şi Prestaţii Sociale (CNPPS). În prezent, funcţia este ocupată de Smaranda Drăgoi, prin interimat. Aceasta nu ar fi primit însă susţinerea liderului local PNL, George Stângă, pentru a se înscrie la concurs.

Prin urmare, pe lista candidaţilor se află Laurenţiu Nicolae Pricope, fost membru PMP, partid pe listele căruia a fost candidat pentru Senat, pe poziţia a doua. În mai 2020, Laurenţiu Pricope, pe atunci vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PMP, a fost numit director interimar al Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Galaţi. În prezent, acesta a migrat la PNL şi pare să fie candidatul cu cele mai multe şanse la concursul ce se va desfăşura săptămâna viitoare, pe 3 iunie, la Bucureşti, la sediul CNPPS.

Cu toată susţinerea PNL, Pricope nu este singurul candidat. Nelu Ploscuţanu, inspector superior la Casa Judeţeană de Pensii Galaţi, s-a încumetat şi el să-şi depună dosarul pentru scaunul de şef-adjunct în instituţia în care lucrează de mai mulţi ani.

Citit 5151 ori Ultima modificare Duminică, 30 Mai 2021 12:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.