Ionuţ Pucheanu îşi doreşte al treilea mandat de primar

Ionuţ Pucheanu îşi doreşte al treilea mandat de primar
Evaluaţi acest articol
(247 voturi)

„Eu am un mandat pe care îl voi duce la bun sfârşit şi am o groază de proiecte pe care vreau să le duc la bun sfârşit. Ca să devaluez, cel mai probabil va fi şi o a treia tură de candidatură pentru că voi începe nişte proiecte definitorii pentru Galaţi, şi mi-ar plăcea să fiu tot în postura de primar atunci când vor fi finalizate. Îmi doresc şi cel mai probabil voi candida pentru încă un mandat”, a declarat Ionuţ Pucheanu, primarul municipiului Galaţi la Reperul Tv.

Declaraţia a fost făcută în contextul în care se vorbeşte că, în 2024, Ionuţ Pucheanu va candida la Parlamentul României, iar pentru fotoliul de primar va intra în cursă actualul senator PSD Marius Humelnicu.

„Gura lumii nu o acoperi niciodată. Sunt speculaţii! Eu ştiu ce pot, ştiu ce pot livra, ştiu cine sunt, am în mare măsură şi o idee încotro mă îndrept”, a mărturisit politicianul.

Întrebat despre lupta cu preşedintele Consiliului Judeţean, Costel Fotea, pentru preluarea conducerii PSD Galaţi, după retragerea lui Dan Nica, Pucheanu a susţinut că are o relaţie foarte bună cu şeful de la judeţ: „Din păcate, în anturajul meu şi al dumnealui există nişte voci care alimentează genul acesta de discuţii. Eu cred că suntem doi oameni maturi, doi oameni care discută des şi îşi spun lucrurile în faţă, cât să avem încredere foarte mare unul în celălalt.

Dacă, într-adevăr, există o formă de competiţie între noi, pe care am recunoscut-o de fiecare dată, există când vine vorba de proiecte, de fonduri europene. Recunosc atunci când a mai semnat ceva Costel trebuie să fac şi eu ceva mai mare. Când are nevoie de ajutorul Primăriei ştie sută la sută că îl are, la fel şi eu, când vine vorba de suportul de care am nevoie pentru a duce proiectele la bun sfârşit”, a mai spus Ionuţ Pucheanu.

Citit 4240 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Iulie 2021 16:25

10 comentarii

 • postat de Alexutz
  Joi, 05 August 2021 11:49
  5.2.205.***
  Pentru al treilea mandat ti-ai propus si crearea unor locuri de munca? Ca pana acum numai betoane........
  0
  1
  Raportează
 • postat de Trandafir Ionel
  Marți, 27 Iulie 2021 14:29
  5.13.217.***
  Pucheanu Forever.
  0
  0
  Raportează
 • postat de dana
  Sâmbătă, 24 Iulie 2021 10:28
  86.124.205.***
  mi ar fi placut sa te lauzi cu ceva investitori atrasi in galat si crearea catorva locuri de munca ,nu sa te lauzi cu 2 borduri o sosea si parcuri care aceste oricum intrau in atributia primarului a ,primariei ,deci sa nu ne laudam ca ne facem treaba la servici ca doar de asta mergem la servici fiecare dintre noi,ai lasat oameni fara munca ( calorgal si alti ...)si nu ai creat un loc de munca ...rusine
  3
  16
  Raportează
 • Vineri, 23 Iulie 2021 09:56
  78.96.82.***
  Aproximativ 90-100 postaci, cu creier monoemisferic și cu câțiva neuroni și ăia ofiliți ca frunzele pe timp de toamnă, care au dat o stea la articol... Degeaba recurgeți la astfel de tertipuri, printre care se mai numără băgatul bățului pe gard, împroșcarea cu noroi și dezinformarea, că tot domnii Pucheanu și Fotea vor conduce municipiul și județul!!! Mulțumită idolilor voștri de "driapta" inutili, incompetenți și cu alură de mega-politruci, pnl și usr-+ nu vor mai câștiga în veci alegerile la Galați! Să facă petrecere 3 zile și 3 nopți dacă vor mai avea o mână de consilieri în CL și CJ Galați! XDD

  Șefii voștri din pnl și usr-+ au plecat în destinații exotice și v-au lăsat pe voi, plebea, aici să comentați aiurea pentru câțiva Leuți... Mândri să reprezentați electoratul de "driapta", nu??

  Mult succes în continuare, domn primar și domn președinte de cj! Orașul și județul se apropie cu pași din ce în ce mai repezi de secolul 21 și de standarde civilizate!
  18
  9
  Raportează
 • postat de Nelu
  Vineri, 23 Iulie 2021 07:51
  5.13.169.***
  Dragă Ionuț, nu păcălești pe nimeni. Pentru că tu una spui, alta faci. Ne-am obișnuit deja cu tine.
  Fără sprijinul PSD, nu ai fi fost niciodată primar. Fără sprijinul PSD, nu ai mai fi fost încă o dată primar.
  Singurul tău noroc este că nu ai avut contracandidat. În 2016 PSD și PNL l-au bătut pe Stan. În 2020, ai candidat singur.
  Mai calmează-te! Părerea gălățenilor nu este în concordanță cu infatuarea pe care o manifești cu orice ocazie.
  Suntem foarte nemulțumiți de tine. Nu ai creat nici măcar un singur loc de muncă, nu ai aduc niciun investitor, doar ai făcut împrumuturi și ne-ai umplut de așa zise modernizări care nu produc nicio plusvaloare pentru oraș. Cu proiectul Siderurgiștilor te-ai dus în cea mai aglomerată zonă urbană din oraș crezând că astfel ai să strângi voturi. S-ar putea să obții un efect de bumerang tocmai din cauza faptului că sunt lucrări proaste care s-au stricat înainte de a fi finalizate. Să nu te mire dacă fix cei de acolo nu te vor mai vota.
  Știi de ce nu te vor mai vota oamenii? Pentru că meriți!
  8
  22
  Raportează
 • postat de Nimic+ zero = Galati .
  Vineri, 23 Iulie 2021 05:11
  108.245.201.***
  Plecati si-n urma nu va mai uitati ....psd sau altii =nimic ...asta e la voi in UE/Ro/Galati acolo. La mai mare .
  10
  7
  Raportează
 • postat de Desteptarea!
  Joi, 22 Iulie 2021 23:56
  89.137.230.***
  Stiati ca 80% dintre locuitorii orasului Galati au salarii foarte mici si abia mai pot face fata chetuielilor zilnice?
  Stiati ca orasul Galati nu mai are locuri de munca care sa asigure un viitor tinerilor?
  Stiati ca o mare companie din oras e in moarte clinica?
  Stiati ca doar inlocuirea bordurilor si asfaltarea nu asigura un trai mai bun si un salariu mai mare locuitorilor din Galati?
  Stiati ca s-au majorat taxele si impozitele si s-au pus taxe pe locurile de parcare si nu mai avem unde parca?
  Stiati ca daca vreti sa faceti analize gratuite desi esti asigurat astepti luni de zile si pana atunci boala se agraveaza si mori?
  Prioritatea e atragerea de investitori pentru crearea de locuri de munca bine platite ! Nu mai putem trai cu 1700 lei lunar iar dupa plata facturilor , hranei si transportului sa nu ramai cu nimic!
  In aceste conditii tinerii vor pleca din oras si din tara si natalitatea va fi zero !
  7
  45
  Raportează
 • postat de Grigore
  Joi, 22 Iulie 2021 19:46
  86.124.205.***
  pff....
  9
  11
  Raportează
 • postat de Nicu
  Joi, 22 Iulie 2021 17:01
  5.13.201.***
  Crede ce spune sau spune ce crede.
  Foarte multe proiecte promise si nerespectate:
  1. Artera de legătură între bulevardul Dunărea şi bulevardul Marii Uniri celebrul drum prin curtea Poliţiei de Frontieră;
  2. Parcul de aventura si recreere de la fosta Uzina de Apa 1;
  3. Proiectul promis in 2020 de parteneriat cu CJ Galati de reabilitare a falezei Dunarii;
  4. Proiectele de amenajare a parcarilor din Micro 20 zona bloc J5, Micro 19 strada Laminoristilor si multe alte parcari mai mici;
  5. Demolarea garajelor foarte multe transformate in depozite de vechituri;
  6. Aleea pietonala de la P-uri ca zona de promenada;
  7. Amenajarea parcarilor riverane si incheierea contractelor de inchiriere;
  8. Reabilitarea cailor rutiere si pietonale din Micro 19, Micro 20 si Micro 21 promise in 2020 si sigur sunt absolut necesare in tot orasul.
  In concluzie ce promisiuni doreste sa mai faca pentru al 3-lea mandate si pe care bineinteles sa nu le onoreze ?
  9
  30
  Raportează
 • postat de paloma
  Joi, 22 Iulie 2021 16:34
  5.13.155.***
  Puchene, mai odihneste-te !!! Primar bun, pacat de oras!!!...
  12
  27
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.