Stația de epurare, în lucru

Stația de epurare, în lucru
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Pe pagina sa de Facebook, președintele Consiliului Județean (CJ), Costel Fotea, a prezentat primele imagini din fabrica elvețiană unde se realizează staţia de epurare pentru depozitul de deşeuri menajere de la Valea Mărului.
”Staţia de epurare va fi complet automatizată şi va fi echipată cu cele mai noi tehnologii, conform noilor criterii de mediu de la nivelul Uniunii Europene. Testele şi probele de funcţionare vor fi realizate în perioada următoare, iar luna viitoare staţia de epurare va ajunge la Galaţi, urmând să înceapă operaţiunile de montare şi conectare la reţeaua depozitului de deşeuri menajere de la Valea Mărului”, a precizat Costel Fotea.
Valoarea stației de epurare este de peste 4,2 milioane de lei, fonduri europene atrase de către CJ în cadrul proiectului de management al deşeurilor din judeţul Galaţi, cu o valoare totală de peste 100 de milioane de euro.

Citit 2077 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Iunie 2021 02:08

1 comentariu

 • postat de M. Lavinia
  Joi, 17 Iunie 2021 09:59
  5.13.235.***
  Ați văzut ce mizerie, ce jale a ajuns țara noastră?
  Ați văzut dragi românași, implicit draci gălățeni ce înseamnă să ții cu torționarii papițoi/marionete sclavi votați/aleși ai românilor ca JOShannnes și ca "NOUL" PDL(PNL) + US(S)R care nu sunt decât niște marionete a bruxelle-zilor, a "străinezilor ce ei nu dau 2 bani ca interes pe sănătatea voastră, de au ajuns SĂ VĂ TRIMITĂ ÎN ȚARA VOASTRĂ, ÎN ORAȘELE VOASTRE TOT GUNOIUL DE PE GLOB, FIINDCĂ EI VĂ CONSIDERĂ PE VOI ROMÂNII(IMPLICIT PE VOI GĂLĂȚENII) VĂ CONSIDERĂ NIȘTE GUNOAIE.

  AȚI VĂZUT LA TV CUM AU DESCOPERIT CONTAINERE MARITIME PLINE CU GUNOAIELE STRĂINEZILOR CE AU INTRAT ÎN ȚARA NOASTRĂ... AȚI VĂZUT? ASTA A SJUNS ȚARA ASTA, POPORUL ĂSTS DUPĂ CE VOI AȚI SUSȚINUT PE "EOROPENI" CU MSREA LOR "EOROPĂ DE KKT".

  Iar JOShannnes cu sl său/lor/vostru GOVERN(GoWERNERele lui multiple) "NOUL" PDL(PNL) + US(S)R nu dau doi bani interes de voi, pentru sănătatea voastră...ci îi interesează doar propria lor înavuțire.
  "BUN" votul vostru "deștepților", v-ați condamnat copii, ați condamnat la MIZERIE, la GUNOI viitorul copiilor/nepoților voștri, dar și al vostru(atâta timp cât vă va mai ține Dumnezeu pe acest Pământ). VĂ COMPORTAȚI CA NIȘTE SCLAVI, IATĂ CĂ SUNTEȚI TRATAȚI CA SCLAVII, VOUĂ STRĂINEZII ȘI "EOROPENII" SUS[INUȚI DE VOI TRIMIȚÂNDUGVĂ ÎN ȚARĂ GUNOIUL LOR, CONTAINERE PLINE CU MUNȚI DE GUNOAIE...

  IAR Guvernul, Guvernele, GoWERNERele voastre multiple "NOUL" PDL(PNL) + US(S)R se fac că nu văd. Curând "ai voștri votați/aleși" din "NOUL" PDL(PNL) + US(S)R + JOShannnes după ce se vor ghiftui, înnavuți/îmbogăți pe spinarea voastră probabil vor pleca pe proprietățile lor străine, iar pe voi, pe copii voștri vă vor lăsa în țara asta plină de gunoaiele trimise de "eoropenii"/"străinezii" susținuți de voi. DAR AȘA-I CÂND NU GÂNDIȚI, DAR VĂ LĂSAȚI MANIPULAȚI/MÂNAȚI DE MULTINAȚIONALELE LOR "EOROPENE/" STRĂINEZE"CA SĂ IEȘIȚI "ÎN STRĂDURI" ȘI SĂ STRIGAȚI AIUREA "MUE PSD, MUE DLAGNIA CEL LĂU". Voi cu gunoiul "eoropenilor" lui JOShann(n)es - cu 3 de cn", că el cică e "special", pe când voi sărăntocilor, dacă nu gândiți cu propria voastră minte și în schimb vă lăsați manipulați, voi nu sunteți "speciali" precum aceiași băsiști, dar "reformați" cică ;) cu alți "chiloți"(doar punându-și altă siglă) a/din "NOUL" PDL(PNL) + US(S)R + JOShannnes cu mentalitatea lor veche/ticăloasă nu nou-nouță.

  DAR dacă voi românii asta a[i vrut, asta ați votat, asta ați ales... Gunoiul trimis de "eoropeni" la vsmă, în țara voastră, atunci fiți exact ceea ce ați vrut să fiți(prin voturile voastre): GROAPA DE GUNOI A "EOROPEI" LUI JODHANNNES, GROAPA DE GUNOI A LUMII.
  6
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.