Continuă investițiile CJ în sănătate și infrastructură

Continuă investițiile CJ în sănătate și infrastructură
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Președintele Consiliului Județean (CJ) Galați, Costel Fotea, a anunțat, pe pagina sa de Facebook, continuarea lucărilor la Ambulatoriile de specialitate de la Spitalul Județean și de la Spitalul de Pneumoftiziologie.

Astfel, la Spitalul Județean, constructorul se pregătește să toarne beton la ultimul etaj al clădirii. În paralel, s-a lucrat și la interior, la partea de rețele și instalații. Vechiul Ambulatoriu va fi astfel extins cu peste 1.500 de metri pătrați, iar în noile spaţii vor fi amenajate cabinete medicale, dotate cu aparatura medicală necesară.

Lucrările sunt mai avansate la Ambulatoriul Spitalului de Pneumoftiziologie, acolo unde constructorul a realizat o mare parte din finisaje și a montat mai bine de 80% din instalații. În lunile următoare va începe montarea unor echipamente medicale, inclusiv a unui computer tomograf de ultimă generație.

În paralel, continuă și lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere județene. "Se toarnă primul strat de asfalt pe drumul dintre Vizurești și Tecucelu Sec (DJ 252G). De altfel, în perioada următoare va fi turnat pe acest tronson de drum și cel de-al doilea strat de asfalt. Lucrări de reabilitare a unor tronsoane de drum au loc și la Poiana, Bălăbănești și Jorăști. În plus, se lucrează din plin și la amenajarea albiei pârâului care trece prin Pechea, în zona podului din localitate și continuă investițiile de modernizare a zeci de kilometri de pe DJ 251A, DJ 242A și DJ 254", a precizat Costel Fotea.

Citit 2175 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 August 2021 13:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.