În patru județe, plus un miliard de euro

În patru județe, plus un miliard de euro
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Conform datelor MIPE, există județe din țară unde proiectele cu finanțare europeană semnate în primul semestru din 2021 au o pondere ridicată în total. Astfel, la Iași, investițiile obținute în primele șase luni totalizează 2,665 miliarde de lei (plus 53 la sută față de 31 decembrie 2020), iar în Argeș, proiectele semnate, în valoare de 1,302 miliarde de lei, reprezintă o creștere de 77 la sută. Consistente sunt și finanțările accesate în Dâmbovița, ce însumează 405 milioane de lei (plus 26 la sută), dar și cele din Harghita, 365 milioane de lei, ceea ce reprezintă o creștere de 35 la sută față de finele anului trecut.

Citit 1714 ori Ultima modificare Luni, 20 Septembrie 2021 00:19

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro