Președintele CJ Galaţi, Costel Fotea, se pronunță deschis pro-vaccinare

Președintele CJ Galaţi, Costel Fotea, se pronunță deschis pro-vaccinare
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Președintele Consiliului Județean (CJ), Costel Fotea, a făcut recent un apel la vaccinarea anti-COVID. În contextul în care spitalele gălățene nu mai fac față creșterii numărului de îmbolnăviri, apelul președintelui CJ este la responsabilitate și înțelepciune.
"Suntem într-o perioadă extrem de grea, în care trebuie să reflectăm mai mult la nevoile celor de lângă noi și la ceea ce contează cu adevărat. Trebuie să ne protejăm mai mult, să avem grijă de sănătatea noastră și a celor dragi nouă și să ne informăm corect. Vaccinarea ne apără de formele grave ale acestei boli. Eu sunt o persoană vaccinată, care a făcut ulterior această boală, iar vaccinul m-a protejat. Datorită vaccinului am avut o formă ușoară, cu puține simptome, pentru o perioadă scurtă de timp, iar recuperarea a fost rapidă", a precizat Costel Fotea, pe propria pagină de Facebook.
Acesta a adăugat că vaccinarea ne protejează pe noi și pe cei dragi nouă, iar sănătatea este cea mai importantă.
Rămâne de văzut dacă apelul președintelui Consiliului Județean va fi urmat, prin exemple proprii, și de primarii din localitățile gălățene unde rata de vaccinare anti-COVID este insignifiantă în raport cu numărul total de locuitori.

Citit 2574 ori Ultima modificare Joi, 21 Octombrie 2021 20:28

5 comentarii

 • postat de duti
  Duminică, 24 Octombrie 2021 12:28
  83.52.219.***
  nea FOTEA , nea FOTEA domnule la antena 3 si convinge oameni sa vedem daca esti capabil . Tine acolo acolo un discurs cum stii mata ca pe vremuri cind erai ucenic ………..
  0
  0
  Raportează
 • postat de georgescu
  Sâmbătă, 23 Octombrie 2021 10:50
  5.13.134.***
  Pentru vaccinati sa stie proverbul,,Prostia si domnia se platesc"in viitor
  1
  0
  Raportează
 • postat de Un alegator
  Vineri, 22 Octombrie 2021 01:26
  5.13.216.***
  Foarte tarziu te ai dumirit domnule Fotea, extrem de tarziu, crezi ca unul din liderii urbei, cum din pacate esti, e normal sa taca chitic, cand o astfel de nenorocire sa abatut asupra tarii????
  Ne meritam soarta, noi v am ales,asa ne trebue.
  5
  9
  Raportează
 • postat de DAN
  Joi, 21 Octombrie 2021 07:34
  136.255.148.***
  Tarziu s-a trezit. Mor prea multi oameni. daca era responsabil, trebuia sa ia masuri mult mai din timp .
  12
  23
  Raportează
 • postat de Vaccinati-va!
  Joi, 21 Octombrie 2021 01:00
  89.137.231.***
  Campania de vaccinare a fost conduse de neprofesionisti ! Cum sa spui tu ca vaccinul contine deplasari fara restrictii si alte drepturi luate? Daca era al mesaj si anume uite daca nu va vaccinati o sa ajungeti cu forma grava la ati si puteti muri si vaccinul protejeaza 90-95% si contine un ser gandit pentru a va salva vietile si e facut de oamenii de stiinta si tot occidentul s-a vaccinat deci nu au murit de la vaccin si voi romanii nu vreti sa va imunizati. Sigur nu trebuie sa fie obligatorie vaccinarea dar e necesara ca sa nu mai moara lumea ! Libertate fara moarte!
  15
  40
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.