Patru tramvaie noi circulă de astăzi pe traseul 7, Micro 19 - Piața Centrală

Patru tramvaie noi circulă de astăzi pe traseul 7, Micro 19 - Piața Centrală
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Primele patru tramvaie noi, model "Autentic", din seria celor opt asemenea mijloace de transport achiziționate cu fonduri europene de către Primăria Galați, au intrat în circulaţie luni, 1 noiembrie, pe traseul 7. Noile tramvaie, produse de Astra Vagoane Călători SA, au, fiecare, o capacitate de 114 pasageri, dintre care minimum 30 pe scaune, un consum de energie scăzut și grad înalt de fiabilitate. În plus, dispun de podea joasă cu rampe pentru accesul persoanelor cu dizabilități, precum și de sistem pentru anunțuri vocale exterioare pentru persoanele cu deficiențe de vedere. De asemenea, mijloacele de transport sunt prevăzute cu instalație de aer condiționat pentru pasageri și vatman, sisteme de numărare a călătorilor, echipamente audio-video, instalație pentru sistemul de ticketing, sisteme de informare a călătorilor, atât în interior, cât și în exterior. Tramvaiele sunt concepute cu sisteme de siguranță care să nu permită plecarea din stații cu ușile deschise. Fiecare tramvai are o durată de serviciu de 30 de ani şi va parcurge aproximativ 60.000 km/an. Trebuie spus că până acum au ajuns la Galați cinci tramvaie din lotul celor opt, restul urmând să sosească până la sfârșitul anului.

Citit 2346 ori Ultima modificare Luni, 08 Noiembrie 2021 00:22

3 comentarii

 • postat de Galatean
  Marți, 02 Noiembrie 2021 07:52
  78.96.83.***
  Pe care cale de rulare vor circula in afara de cea care nu a fost dezafectata, piata - m 19?

  Cineva trebuie sa raspunda pentru liniile dezafectate care duceau la gara CFR, port, export lemn, bariera traian, fiind in buna stare, la fel ca cele ce sunt acum active.

  Stie cineva cat costa sa infiintezi 1 ml de cale de rulare, iar la zecile de km dezafecate abuziv, paguba este foarte mare.

  Si ce s-a facut cu sinile demontate, cine le-a vandut la fier vechi si insusit banii?!!

  Se pare ca pe timpul lui durbaca s-a produs acest abuz, iar organele competente sa ia masuri!
  0
  5
  Raportează
 • postat de tramvaist
  Marți, 02 Noiembrie 2021 07:48
  78.96.59.***
  Putine, prea putine. Daca vin tot din an in pasti (ar trebui sa circule la un interval de maxim 15 min. unul dupa celalalt), vor deveni niste cutiute care umbla mai mult pentru placerea primariei. Sa mai bage si din cele vachi. Sa vine cam din 10 in 10 minute. Ma uitam ieri cum circulau pline ochi. Sa nu uitam ca sunt foarte micute comparativ cu modelele clasice. Abia se pot compara cu un autobuz model nou.
  1
  5
  Raportează
 • postat de Solaris
  Marți, 02 Noiembrie 2021 05:00
  95.76.32.***
  Atentie!
  Pentru persoanele care locuiesc în mediul rural având ca ocupație principală agricultura și creșterea animalelor
  si celor din mediul urban care au fost ajutati de combinat sa migreze de la sat la oras
  TRAMVAIELE AU ECHIPAMENT DE MONITORIZARE VIDEO!
  1
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.