Dronele Ministerului Transporturilor au survolat centura Tecuciului

Dronele Ministerului Transporturilor au survolat centura Tecuciului
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

La doar trei zile după ce ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat că primul șantier ce va fi monitorizat cu drone va fi centura municipiului Tecuci, echipamentele de supraveghere au fost în aer. Dronele Ministerului Transporturilor au survolat marți, 7 decembrie, centura Tecuciului, ocazie cu care s-a constatat că pe șantier se lucrează cu doar 12 utilaje și 25 de muncitori, stadiul proiectului fiind de 68 la sută.

"Varianta Ocolitoare Tecuci, un obiectiv despre care am discutat cu autorităţile locale de la Galaţi, la întâlnirea de sâmbătă. Sunt 13 ani de când oamenii aşteaptă să se încheie lucrările. Un contract marcat ani de zile de lipsă de mobilizare şi de rezilieri. Este mult prea mult. Nu mai accept scuze şi întârzieri", a scris pe o rețea de socializare Sorin Grindeanu. "Actualul constructor a început lucrările anul acesta, în luna mai. Am un singur mesaj pentru el: termenul de finalizare a lucrărilor este luna mai, anul viitor", a mai scris Grindeanu.

Ministrul Transporturilor a declarat, sâmbătă, la Galaţi, că a aflat o informaţie "de Cartea Recordurilor", respectiv că de 13 ani se lucrează la Centura Tecuci, "de zici că este centura Parisului".

Citit 2682 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Decembrie 2021 00:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.