Paul Lupoae, noul manager al Muzeului de Științele Naturii
Foto: Marian Calestru

Paul Lupoae, noul manager al Muzeului de Științele Naturii
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Rezultatul final al concursului de proiecte de management pentru perioada februarie 2022 - februarie 2025 pentru Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii "Răsvan Angheluţă" din Galați, aflat în coordonarea Consiliului Județean (CJ), îl are câștigător pe Paul Lupoae. Astfel, în ședința de luni, 31 ianuarie, urmează a fi aprobată o hotărâre pentru încheierea unui contract de management pe această perioadă de trei ani între CJ Galați și persoana în cauză.

De altfel, încă de la finele lunii octombrie, odată cu eliberarea din funcţie a lui Mădălin Şerban, conducerea Complexului Muzeal a fost asigurată, interimar, de Paul Lupoae, şeful Secţiei Grădina Botanică.

"Acest complex muzeal este vizitat anual de peste 100.000 de oameni și ne bucurăm că instituția va beneficia de un profesionist la conducere, de un om care nu este angrenat politic", a comentat președintele CJ, Costel Fotea, rezultatul concursului de proiecte.

În plus, litigiul din instanță dintre fostul director, Mădălin Șerban, și Consiliul Județean și-a pierdut obiectul, în condițiile în care, conform sursei citate, vechiul conducător al Complexului Muzeal nu s-a prezentat la concurs.

Citit 3950 ori Ultima modificare Marți, 01 Februarie 2022 10:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.