Ce trebuie să facă asociațiile de proprietari pentru renovarea blocurilor prin PNRR
Foto: Anca Melinte

Ce trebuie să facă asociațiile de proprietari pentru renovarea blocurilor prin PNRR
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Asociațiile de proprietari pot afla tot ce trebuie să facă pentru includerea unui bloc în programul de reabilitare termică/renovare integrată prin PNRR (Planul Național de Redresare și Reziliență), din secţiunea special creată pe portalul Primăriei Galaţi.

Chiar dacă ghidurile solicitantului sunt în perioada de consultare publică și pot suferi modificări, este necesară parcurgerea anumitor paşi. În primul rând trebuie o solicitare din partea asociației de proprietari privind includerea în programul de reabilitare termică/renovare integrată prin PNRR, apoi hotărârea adunării generale a asociaţiei de proprietari, prin care se aprobă solicitarea finanțării prin PNRR. Primăria detaliază informaţiile minime pe care trebuie să le cuprindă hotărârea adunării generale.

Abia după depunerea documentelor necesare de către asociația de proprietari la Registratura din strada Domnească nr. 54, Primăria va demara întocmirea documentelor necesare, în vederea depunerii unei cereri de finanțare în cadrul PNRR.

Citit 11426 ori Ultima modificare Vineri, 11 Martie 2022 23:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.